14.05.2024.

09:45

Foto: tanjug/ap

Sport

Jokiću poklon stigao iz Srbije, pa se našalio sa Miškom Ražnatovićem (FOTO)

Trostruki MVP NBA lige i branilac titule posle drugog brejka Nagetsa (115:107) bio je sjajno raspoložen, pa se našalio sa Ražnatovićem.

- Poslednja dva puta kada me gledao, dobio sam isključenje - nasmejao se Nikola.

Denver je od 0-2 uspeo da dođe do egala 2-2 u plej-of seriji protiv Minesote, a pred početak četvrtog duela najbolji košarkaš NBA lige dobio je specijalni poklon iz Srbije. Njegov menadžer je na društvenim mrežama otkrio o čemu je reč.

"Napokon sam se revanširao Nikoli za nebrojenu količinu dresova koje sam dobio. U susret četvrtom meču polufinala NBA plej-ofa, uručio sam mu specijalno izdanje Meginog dresa, kreiranog u cilju obeležavanja 25 godina postojanja malog velikog kluba, koji je iznedrio brojne zvezde, uključujući i trostrukog nosioca titule najboljeg igrača najjače lige na svetu", napisao je na Instagramu Ražnatović.

Naredna utakmica između Nagetsa i Vulvsa igra se u noći između utorka i srede od 4.30 časova (Arena premium 1). Denver će ovoga puta biti domaćin i imaće šansu da se iskupi navijačima nakon dva poraza u "Bol areni" i da eventualnom pobedom povede u seriji.