16.05.2024.

07:55

Foto: profimedia

Sport

"Kad si vatra svi te oće gasiti! Vračaju nam i zavide" Jokićeva supruga porukom "zapalila" mreže

Olivera je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Nikole Jokića nakon što mu je uručena MVP nagrada, treća u karijeri, uz zanimljiv komentar:

"U maju Sombor varoš zazeleni al je samo plava strava blago nama", napisala je Olivera jedan deo Baleševićeve pesme "Bela lađa".

Ali, još zanimljivija je bila pesma koju možete da čujete u pozadini Instagram storija. 

"Derane moj stasiti... Kad si vatra svi te oće gasiti. Vračaju nam i zavide al to valda tako ide?", stih je pesme "Aco-Braco", a Olivera nije bez razloga izabrala baš ovu pesmu i pomenute stihove. Jasno je aludirala ne ono što Nikola Jokić poslednjih dana prolazi u Americi.

Pošto je osvojio treću MVP nagradu u karijeri javili su se brojni Nikolini kritičari, među prvima je to bio Šekil O'Nil, koji smatraju da nije zaslužio najprestižnije priznanje. To nije sve. Pre samo sedam dana Amerikanci su otpisali i Nikolu i Denver u polufinalu Zapadne konferencije protiv Minesote. Ali, Srbin je eksplodirao i poveo Nagetse do izjednačenja, a onda i do preokreta od 3-2, pa sad Jokić ima šansu da zada "vukovima" poslednji udarac (šetak, 02.30).  Zaista, nije malo onih koji zavide srpskom centru jer je najbolji igrač sveta, a to i ne kriju. A, Nikola? Sve što ima da kaže, kaže na parketu i začepi im usta!

Informer

Inače, Jokić obožava Balaševića, bio je tužan kada je preminuo.

- Nisam stigao da mu se zahvalim što mi je pomogao da jednu devojku uverim da postane moja devojka, a da posle tu istu devojku "prevarim" i da mi bude žena - rekao je pre nekoliko godina Nikola Jokić.

Naredni meč protiv Minesote sa svojim Denverom naš as igra u noći između četvrtka i petka od 02.30 sata ujutru po srednjeevropskom vremenu.