20.07.2024.

12:30

Foto: AP/Photo

Sport

Vestbruk i Denver? Neki kažu dobar potez, a drugi: Jokiću, čuvaj se!

Oko jedne stvari su svi složni, a to je mišljenje da "grumenju" i srpskom centru treba više pomoći, pogotovo u plej-of utakmicama.

Generalni menadžer Kalvin But kao rešenje video je Vestbruka, koji je daleko od forme koja mu je donela priznanje najboljeg igrača lige u 2017. Navodno je Nikola Jokić insistirao na angažmanu doskorašnjeg plejmejkera Klipersa, a poznati analitičar Skip Bejles smatra da bi Džoker mogao zažaliti zbog svoje želje.

"Džokeru, pazi se. Jednom je Lebron tražio Lejkersima da dovedu Vestbruka. Jako brzo je još više pritiskao upravu da ga reše", napisao je autor emisije "Undisputed" na svoj Iks nalogu.

Prilikom gostovanja u pomenutoj emisiji Pol Pirs, nekada proslavljeno krilo NBA lige i osvajač šampionskog prstena sa Bostonom 2008. se dotakao teme.

Popularan pod nadimkom "istina", izneo je svoje viđenje situacije u Koloradu i potencijalno rešenje za tamošnjeg trener Majka Malouna.

- Mislim da bi Denver trebao da počinje utakmice sa Vestbrukom na plejmejkeru, a Džamala Mareja da pomere na mesto beka - rekao je Pirs.

Podsećamo, upravo je mesto "dvojke" ostalo upražnjeno odlaskom iskusnog Kentavijusa Kaldvela Poupa, pa predlog prekaljenog strelca možda i bude usvojen.