• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

01.07.2024

09:42

Jokić dobija pojačanje! Nekadašnji MVP kod aktuelnog najboljeg igrača sveta!

AP/Photo

NBA

Jokić dobija pojačanje! Nekadašnji MVP kod aktuelnog najboljeg igrača sveta!

Podeli vest

Najkorisniji igrač NBA lige 2017. godine, Rasel Vestbruk (35) napustio je Los Anđeles Kliperse i sva je prilika zaigraće za Denver Nagetse sa Nikolom Jokićem (29)!

Prema pisanjima američkog novinara Džejka Fišera, inače dobro obaveštenog u tamošnja zbivanja, tim iz "grada anđela" pokušava da pronađe idealnog trejd partnera za popularnog Rasa, a po svemu sudeći, izbor je pao na "grumenje".

 

 

Letnji prelazni rok u NBA ligi je u punom jeku, a među timovima koji su najviše "pod lupom" svakako su Nagetsi.

Veliki broj jako bitnih igrača uloge napustio je Kolorado, pa se sa mnogo pažnje gleda ka kancelariji generalnog menadžera Kalvina Buta i iščekuje naredni potez.

Otišli su igrači poput Redžija Džeksona, Kentavijusa Kaldvel Poupa i Džastina Holideja, a protekle sezone se upravi zameralo što je godinu ranije olako pustila bitne šrafove u osvajanju prve titule u istoriji.

Foto: AP/Photo

Važan deo tima - Kentavijus Kaldvel Poup

Iz tog primera nisu mnogo naučili, pa je i ovo vrelo leto započeto brojnim rastancima

Ostaje samo da se vidi ko će popuniti upražnjena mesta, pogotovo zbog teške finansijske siutacije u svlačionici Majka Malouna.

Džamal Marej, Majkl Porter, Nikola Jokić i Eron Gordon imaju poprilično jake ugovore, pa je uprava i te kako ograničena u potrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija