Autor: Informer.rs

14.08.2023.

07:24

Foto: EPA Images

Sport

Đoković sve šokirao usred noći! (FOTO)

Drugi teniser sveta trenutno je u Americi, očekuje ga početak takmičenja na mastersu u Sinsinatiju, ali se čini da je i dalje "glavom" na odmoru.

Nole je leto proveo sa porodicom uglavnom u Crnoj Gori, pa je pred početak takmičenja u Americi fanovima pokazao neke sjajne fotografije uz komentar:

"Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", napisao je Nole koji je trenutno u drugoj vremenskoj zoni, pa je zbog toga iznenadio fanove u Srbiji. 

Đoković je u Americi prvi put od finala Ju-Es opena 2021. godine. Prošle godine nije igrao jer mu nisu dozvolili da uđe u zemlju jer nije vakcinisan. U Sinsinatiju će igrati prvi put od 2019. godine, a titulu je osvojio 2018. Najbolji je bio i 2020. ali tada se masters igrao u Njujorku.

Srpski as je u Sinsinatiju prijavio i dubl sa Nikolom Ćaćićem. U drugom kolu singla najverovatnije će igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine ukoliko savlada Tomasa Ečeverija, a u trećem bi ga sačekao Gael Monfis, Aleks de Minor ili Kameron Nori. U četvrtfinalu bi Novak mogao da igra protiv Janika Sinera ili Tejlora Frica. U polufinalu žreb takođe nije pogledao Novaka, pa bi mogao da odigra protiv igrača koji je na betonu ove godine doživeo samo pet poraza, a imao je niz od 19 trijumfa zaredom - Danil Medvedev. Na kraju - potencijalni okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza moguć je tek u finalu Sinsinatija.