• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

06:04

Amerikanci u transu! Stigao Novak, navijači ga opkolili, jedva su ga prepoznali (VIDEO/FOTO)

printscreen

Novak Đoković

Amerikanci u transu! Stigao Novak, navijači ga opkolili, jedva su ga prepoznali (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak ĐokovIć, drugi teniser sveta, stigao je u Ameriku, pa je odradio prvi trening pred početak takmičenja na mastersu u Sinsinatiju.

Naš teniser prošle godine nije mogao da se takmiči, jer mu je bio zabranjen ulazak u Ameriku, pošto nije vakcinisan protiv korone. Sad će pokušati da trijumfuje na turniru koji se održava u Ohaju i osvoji 39. trofej na masters turnirima.

Navijači su jedva čekali da ga opet vide u Sinsinatiju, a dočekali su ga kako dolikuje najboljem teniseru ikada.

Odradio je Đoković prvi trening po dolasku u Ameriku, a imao je vremena da se malo druži sa fanovima. Fanovi su ga saletali posle treninga, opkolili, kako bi svima dao autogram i selfi. Inače, Nole ne odustaje od novog imidža, tokom odmora je pustio bradu, pa će po svemu sudeći tako napasti trofej u Sinsinatiju.

Pogledajte atmosferu sa prvog Novakvog treninga u Americi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre odlaska u Ameriku Nole se spremao u Crnoj Gori i pre puta zaplesao i pokazao da u sjajnoj atmosferi čeka deo sezone u Americi i poslednji grend slem ove godine - Ju-Es open.

 

 

 

 

Srpski as je dva puta osvojio trofej u Sinsinatiju, 2018. i 2020. godine. Sad ga čeka izuzetno komplikovani zadatak, a dobra stvar je što će imati sigurno jedan dodatni meč jer je odlučio da prijavi i dubl sa Nikolom Ćaćićem. U drugom kolu najverovatnije će igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine ukoliko savlada Tomasa Ečeverija, a u trećem bi ga sačekao Gael Monfis, Aleks de Minor ili Kameron Nori.

U četvrtfinalu bi Novak mogao da igra protiv Janika Sinera ili Tejlora Frica. U polufinalu žreb takođe nije pogledao Novaka, pa bi mogao da odigra protiv igrača koji je na betonu ove godine doživeo samo pet poraza, a imao je niz od 19 trijumfa zaredom - Danil Medvedev. Na kraju - potencijalni okršaj Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza moguć je tek u finalu Sinsinatija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Medvedev se posle poraza setio Novaka!
Tenis

Medvedev se posle poraza setio Novaka!

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je na Mestersu u Torontu pošto je poražen od Aleksa De Minora, a Rus je nakon meča spomenuo srpskog asa Novaka Đokovića rešivši da se ugleda na njega.

12.08.2023

14:01

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija