Autor: Informer.rs

22.08.2023.

06:09

Foto: EPA

Sport

Svaka čast! Anđušić Amerima sve sasuo u lice zbog Đokovića


Danilo Anđušić je veliki navijač Novaka Đokovića. Prati njegove mečeve, a nije propustio i osvajanje 39. masters titule, a 95. trofeja u karijeri nakon što je u finalu u Sinsinatiju savladao Karlosa Alkarasa sa 5:7, 7:6, 7:6.  

Sa zvaničnog Tviter profila Ju-Es opena stigla je čestitka na Novakovu adresu za 1.069. pobedu u karijeri. Danilo je podelio tu objavu organizatora poslednjeg grend slema u sezoni i žestoko kritikovao Amerikanci: 

"Pobeđivao bi i više da niste varali", poručio je as Partizana jasno aludirajući na incident kada je Nole pre nekoliko godina diskvalifikovan sa Ju-Es opena, jer je lopticom slučajno pogodio sudiju u grlo. 

Inače, Nole je sa 36 godina postao najstariji igrač koji je osvajao masters u Sinsinatiju. Dosadašnji rekord držao je Australijanac Ken Rouzvol koji je 1970. godine osvojio Sinsinati pobedom nad Klifom Ričijem u tri seta.

Informer

U trenutku kada je podigao pehar imao je 35 godina, osam meseci i 19 dana, a najbolji teniser svih vremena dokazao je da mu godine ne mogu ništa.