Autor: Informer.rs

29.10.2023.

10:15

Foto: printscreen/tennistv

Sport

Žene trljaju oči! Đoković se skinuo i pokazao... (VIDEO)

Biće ovo prvi turnir na kome će Novak Đoković igrati od osvajanja Ju-Es opena, 24. grend slem u karijeri. 

Odmorio se i napunio baterije za finiš sezone. Po dolasku u Pariz je bio na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju i to u društvu Rite Ore, koju su Albanci razapeli jer se družila sa Srbinom, a sad sledi ozbiljniji rad pred prvi meč.

Iako Novaka nismo videli na terenu od Njujorku, pokazao nam je da se on nije izležavao. Pripremao se ozbiljno za nastavak sezone. Tako je tokom treninga video sebe na TV ekranu, pa se našalio u svom stilu. Podigao je majicu i pokazao trbušnjake.

Pogledajte!

Srpski as biće slobodan u prvom kolu mastersa u Parizu. U drugom će igrati protiv pobednika meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri, dok bi u trećem mogao da se susretne sa Benom Šeltonom, talentovanim američkim teniserom. Tek u finalu Đoković bi mogao da sretne Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva. Osim singla srpski as igraće i dubl sa Kecmanovićem.

Master u Parizu se igra od 30. oktobra do 5. novembra, a nagradni fond je 6,7 miliona evra. Posle turnira u Parizu Novak ide u Torino gde od 12. novembra igra na Završnom mastersu, a biće i na raspolaganju Srbiji na Dejvis kupu u Malagi.

Bonus video