Autor: Informer.rs

05.11.2023.

07:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novak dobio srpsku zastavu, pogledajte šta je uradio! (VIDEO/FOTO)

Nole je u polufinalu slavio protiv Andreja Rubljova (2:1), Rus ga je namučio, ali nismo sumnjali u trijmf prvog tenisera sveta, jer je u Parizu slavio u svakom polufinalu, a odigrao je devet.

Opet je naš teniser ratovao sa publikom, pa je posle pobede u svom stilu pokazao da mu ništa ne mogu.  Na kraju meča se obratio onima koji ga podržavaju bez pogovora. Navijačima u Srbiji i njegovih fanovima koji dobro znaju  reč koju je napisao na srpskom. Uzeo je flomaster i na kameri napisao:

"Idemo, Srbija“.

I pored toga što je na terenu proveo tri sata, imao je snage da se malo druži sa fanovima, delio je autograme i selfije. U jednom momentu mu je neko sa tribina bacio zastavu Srbije. Nole se potpisao i vratio je navijaču. 

Neće imati mnogo vremena za odmor, samo 19 sati, a u finalu ga čeka Grigor Dimitrov. Ali, slavi, biče to našem asu 40. titula masters serije.

- Ponosan sam što sam prošao kroz teške mećeve. Baš sam se loše osećao prethodna tri dana, ali sam našao načim da pronađem snagu, energiju i adrenalin kako bi se povratio. Nadam se da ću i u finalu. Svakim danom je pomalo bolje i nadam se da će nedelja boti najbolji dan - rekao je Đoković povodom stomačnog virusa koji ga je mučio.