• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

20:32

Novak zagrmeo: Mučim se, davio me kao zmija žabu, ali ne odustajem!

EPA Images

Novak Đoković

Novak zagrmeo: Mučim se, davio me kao zmija žabu, ali ne odustajem!

Podeli vest

Znao sam da je u formi, ali Rubljov je danas odigrao najbolji meč protiv mene, poručio je srpski teniser.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Parizu, pošto je večeras savladao Rusa Andreja Rubljova 5:7, 7:6 (7:3), 7:5. Đoković je odmah na startu meča napravio brejk, ali je Rubljov odmah uzvratio i potom još jednim završio set. U drugom setu Đoković je propuštao brejk lopte, pa je odlučio taj-brejk, gde je srpski teniser bio bolji i izjednačio. U odlučujećem setu opet nije iskoristio prve dve brejk lopte, ali jeste kad je bilo najpotrebnije u finišu seta, za pobedu i 5:1 u međusobnom skoru. Đoković će u finalu, za sedmu titulu, igrati sutra protiv Grigora Dimitrova, koji je prethodno savladao Stefanosa Cicipasa 2:1.

- Znao sam u kakvoj je formi Rubljov, nije mi davao da dišem... Pomogao mi je servis u taj-brejku drugog seta, to mi je dalo energiju da preokrenem rezultat. Imao sam nešto više vremena u nastavku da udarim loptu, Rubljov me davio "kao zmija žabu" igrao je na vrhunskom nivou. Igrao je fantastično, ne verujem da sam ikada igrao protiv njega na ovakvom nivou. Mučio sam se i sam sa sobom na startu meča - rekao je Novak Đoković publici u Bersiju, a potom dodao. 

Foto: Reuters

 

- U trećem setu sam uvek bio tu, imao šanse na njegove servise, on je uspevao da se vrati. Na kraju je rešila dupla greška, šteta za njega. 

Ponovo je Novak Đoković istakao da se bori sa stomačnim virusom od dolaska u Pariz, da mu to predstavlja veliki problem, ali da uspeva da smogne snage i pokaže šta ume na terenu. Dodao je srpski teniser da se nada da će sutrašnje finale biti njegovo najbolje izdanje ove sezone u Bersiju. 

- Loše se osećam poslednja tri dana, ali uspevam da pronađem snagu i adrenalin. Ne predajem se, borim se i verujem da mogu da se vratim. To se desilo i danas, nadam se da će se desiti i sutra - objasnio je srpski teniser. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija