Autor: Informer.rs

13.01.2024.

10:31

Foto: EPAIMAGES

Sport

Iznenađenje! Đoković napravio velike promene u timu!

Prvi teniser sveta takmičenje na Ozi openu počeće u nedelju (devet časova, Eurport ), prvog dana takmičenja, a rival mu je 18-godišnji Hrvat Dino Prižmić. Na startu nove sezone naš teniser je napravio neke promene u timu, pa Čarli Gomes Erer više neće biti sparing partner našem asu, ali će pomagati treneru Goranu Ivaniševiću.

- Čarli je u ulozi tim menadžera. I dalje učestvuje kao trener asistent, ali više je tim menadžer. Dobro obavlja tu ulogu, iako nema mnogo iskustva. Posvećen je, uči i brzo napreduje. On mi je prijatelj, neko kome verujem i mogu da se oslonim na njega. On se lepo upotpunjuje sa mojim menadžerom Markom Madenom - rekao je Đoković.

Međutim, to nije bila jedina novina.

- Elektra je još jedna osoba koja će biti deo našeg menadžerskog, brending tima. Na grend slemovima smo u širem sastavu, punijem sastavu, jer je mnogo obaveza prema sponzorima koje treba da pokrijemo -  dodao je naš teniser.

Informer

Oni će se pridružiti u Goran Ivaniševiću Marku Panikiju, Miljan Amanović i Klaudio Cimalji koji čine tim prvog tenisera sveta nakon odlaska Elene Kapeljaro i Edoarta Artaldija.

Turnir u Melburnu počinje 14. januara, a Novak Đoković će ponovo braniti titulu osvajača, a ukoliko bi uspeo da odbrani pehar - došao bi do svog jubilarnog 25. grend slem trofeja u karijeri.