24.04.2024.

05:45

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Sport

Američka kongresmenka izjavom o Novaku napravila buru na internetu!

Ona je pratila dodelu Laureus nagrada u Madridu i oduševljena je srpskim teniserom. Novak je peti put proglašen za najboljeg sportistu planete i izjednačio se sa Rodžerom Federerom po broju Laureus trofeja. 

Klaudija Teni se posle spektakla oglasila na društvenoj mreži "X" je zaključila da je Srbin  najbolji sportista svih vremena u svim sportovima. 

To je pokrenulo diskusiju na društvenim mrežama. Veliki broj fanova, kao i Amerikanka, kaže da Nole nema konkurenciju: "Apsolutno", "Slažem se", "Lionel Mesi, Novak Đoković i Jusein Bolt su najbolji ikada", "To je činjenica", neki su komentari na društvenoj mreži "X".


Mada bilo je i ljubitelja sporta koji se nisu složili sa kongresmenkom, ne smatraju da je Novak najbolji sportista ikada: "Ne", "Nikada". 

Informer


Amerikanka je veliki Novakov fan, pre dve godine je pokušala da mu pomogne da uđe u Sjedinjene Američke Države kada mu nije bilo dozvoljeno kao strancu koji nisu vakcinisan protiv korone. Ona je pokrenula akciju da mu bude odobren ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Informer

- Pisala sam državnom sekretaru Antoniju Blinkenu pozivajući ga da Vam dopusti da igrate na US Openu. Pokušavam da dobijem veću podršku u Kongresu. Proveriću svaku mogućnost -  rekla je Tini tada.