16.05.2024.

17:38

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

EKSKLUZIVNO: Novak delio savete Hamadu Međedoviću (VIDEO)

Informer je ekskluzivno sa lica mesta izvestio o tome šta je Novak radio, kako je trenirao, a prisustvovali smo i sceni kada mu je selektor Viktor Troicki držao slovo o tome šta i kako bi trebalo da radi.

Informer

 

Đoković je nedavno učestvovao na mastersu u Rimu, odakle ga je eliminisao Čileanac Alehandro Tabilo. Prethodno, Novak je udaren u glavu aluminijumskim termosom, koji je ispao navijaču sa tribina i to je bio zapravo momenat koji je obeležio Novakovo učešće na turniru u Italiji. Po sopstvenom priznanju, u meču sa Čileancom osećao je posledice udarca i nije bio fokusiran do kraja. 

Došao je u Beograd, kako bi u Urgentnom centru obavio sve preglede, o čemu je takođe Informer prvi pisao. Danas je vreme iskoristio da trenira, a sparing partner mu je bio Međedović. Nakon treninga, ostali su još neko vreme, gde su se najpre zezali, a onda su i ozbiljno pričali.

U ekskluzivnom videu Informera jasno se vidi kako Novak objašnjava nešto mlađem kolegi, a ovaj ga sa pažnjom sluša i upija svaku reč. Jedno vreme su stajali u mestu i pričali, a onda su prošetali po terenu.