• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Radivojević

15.05.2024

13:01

Ekskluzivno! Novak tajno jutros bio u Urgentnom centru na snimanju glave!

Miloš Rafailović

Novak Đoković

Ekskluzivno! Novak tajno jutros bio u Urgentnom centru na snimanju glave!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković jutros oko 10 časova bio je u Urgentnom centru u Beogradu na snimanju glave, saznaje Informer!

Informeru je potvrđeno da je najbolji teniser sveta tajno uveden u prostrorije Ugrentnog centra gde je obavio preglede glave, ali još nije poznato kakvi su rezultati snimanja.

Prema našim informacijama Nole je bio dobro raspoložen i izašao je u susret zaposlenima koji su želeli da se slikaju sa njim, ali se požalio na bol u glavi!

 

Foto: printscreenn X

 

 

Podsetimo, Novak je nakon meča u Rimu koji je igrao protiv Korentana Mutea prišao tribini kako bi podelio autograme navijačima, a tom prilikom povredila ga je alumunijumska boca koja mu je pala na glavu!

Očigledno je da Nole ima najviše poverenja u srpske doktore, čim je rešio da preglede obavi u Beogradu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djuro

pre 1 mesec

imam i ja poverenja u nase doktore samo sto je meni magnetna glave zakazana za 2025 godinu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija