• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2024

20:00

Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka! Devica voli vezivanje, a ovaj znak je apsolutno dominantan

Shutterstock

Horoskop

Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka! Devica voli vezivanje, a ovaj znak je apsolutno dominantan

Podeli vest

Astrologija nam može pomoći da naučimo šta nekog privlači, a šta odbija, kao i koliko smo sa nekim seksualno kompatibilni.

Svaki horoskopski znak voli određene stvari u krevetu, dok ih druge odbijaju. Seksualna kompatibilnost se može otkriti putem astrologije, objasnila je astrolog Liza Stardast.

Ovan

Budući da su Ovnovi prvi znak Zodijaka, i u krevetu se ponašaju kao najmlađi.

- Ovnovi su vrlo sebični ljubavnici. Vole da budu najbolji u krevetu jer moraju da budu broj jedan u svemu što rade. Zato žele da svojim partnerima pruže višestruke orgazme, da bi se sami sa sobom osećali posebno, a potrebno im je i puno pažnje. Kad oni vama pružaju pažnju svakako uživajte u tim trenucima dok traju - rekla je Liza Stardast.

- Zbog svog nezrelog stava, Ovan vam neće poklanjati pažnju ako je ne date i vi njemu. Oni su strastveni, pa ako želite da im proključa krv i podigne se libido, pretvarajte se da niste ludi za njima. Seks poza: misionarski položaj (kada su u položaju penetracije). Oni vole kontrolu i vole da budu na vrhu. Ponekad vole pseću pozu jer vole da se gledaju u ogledalu - objasnila je astrolog.

Bik

Budući da su zemljani znak i poznati su po svojoj dubokoj senzualnoj prirodi, Bikovi vole da ih puno dodirujete pre i tokom seksa, a nakon toga će vas čvrsto držati i nežno ljubiti tokom cele noći.

- Poznati su kao lenji, ali takođe vole da imaju kontrolu i vole da govore svojim partnerima šta da rade, a kad nisu zadovoljni naći će neke alternativne metode. Budući da jako vole svoju zonu udobnosti, vole da ponavljaju iste poze. Bikovi ne vole ljude koji se ne brinu o sebi. Više vole partnere koji su negovani, inače nisu zainteresovani. Seks poza: misionarski ili bilo koji položaj koji ih stavlja ispod - rekla je Liza.

Foto: Shutterstock

 

Blizanac

Budući da Blizancima vlada Merkur – planeta komunikacije i tehnologije – i vazdušni znak koji je poznat po svom intelektu, ne čudi da su im reči i komunikacija ključni u predigri i tokom seksa.

- Sve dok čuju lepe i zavodljive prideve pre, tokom i nakon seksa, spremni su na sve. Seksting ih oslobađa više od samog seksa, a njima stvarno pre seksa treba 24 sata za slanje koketnih poruka.” Blizancima je dobro sve što radite u krevetu, dokle god pričate tokom seksa. Kao rezultat toga, bilo bi dobro da razgovaraju o tome kako se osećaju. Seks poza: 69 i oralni seks - rekla je ona. 

Rak

Želje Rakova menjaju se jednako često kao i njihov astrološki vladar, Mesec, kaže Stardast.

- Kad im se neko jednom dopadne, obično zabiju kandže u njega i više ga ne puštaju. Zaštitnički su kao i njihov simbol, rak, ali su i vodeni znak, što znači da su na svoj način vrlo emotivni. Rak će štedeti svu svoju energiju dok ne bude spreman za naporan vikend pun seksa - kaže Stardast.

Nakon seksa, skuvaće vam doručak i doneti u krevet pre druge runde zabave. Zbog njihove tajnovite prirode, od njih možete očekivati ​​da budu potpuno iskreni. Seks poza: kaubojka i obrnuta kaubojka - kaže Liza. 

Lav

Kao kralj džungle, Lav voli da se razbacuje i stvara atmosferu – satenska posteljina, svetla sveća i sl. Budući da Lavovima upravlja srce, obično imaju grandiozne izjave ljubavi.

- Lavovi su velikodušni, ali takođe imaju i jak ego pa mogu biti i sebični. S njima budite spremni da uradite neke lude stvari. Njihov najveći dar može biti njihova najveća mana, uznemire se ako ih ne zovete dovoljno često ili im ne posvetite pažnju, ali budući da imaju tako opojan šarm, ljudi žele da budu u njihovoj blizini, ma koliko zahtevni bili. Seks poza: bilo šta što je "uvrnuto" i preterano - objasnila je Liza.

Foto: Shuterstock

 

Devica

Device su često zainteresovane za BDSM jer se lako prilagođavaju isprobavanju novih poza, a kao zemljanom znaku važno im je da budu u svom telu i iskuse svoja čula.

- Nikada ne biste pomislili da su tako nastrane jer su tako čiste i organizovane. Kod njih je tanka linija između zadovoljstva i bola, a uživaju u rutini i u seksu uvek u isto vreme, na istom mestu i s istom osobom. Što su više zadovoljne, više se opuštaju. Seks poza: "stolica". Mogu da im se vežu ruke i noge, mogu da hudu blizu svog partnera, zagrle ga i opkorače - rekla je astrolog.

Vaga

Čak i prekaljena Vaga voli katkad da prepusti kontrolu u spavaćoj sobi. Toliko su poslušne u stvarnom životu da jako vole da eksperimentišu u spavaćoj sobi kaže Stardast.

- Zadnjica je deo tela kojim Vage najbolje vladaju pa obično uživaju u svemu što je s njom povezano. Možda im je teško da se maze nakon seksa jer nisu najnežnije i imaju problema u povezivanju s ljudima. Treba im vremena da izgrade intimnost s partnerom. Seks poza: pseći stil - objasnila je astrolog.

Škorpija

Pod vladavinom Marsa, planete akcije i strasti, Škorpije vladaju svojim telima i radi zadovoljstva i radi prokreacije. Iako vole seks, Škorpijama su takođe potrebni i strast i osećanja, jer više vole da budu intimno povezani sa svojim seksualnim partnerima.

- Škorpije žive na dnu okeana, što ih čini stvarno dubokim stvorenjima. Ali oprezno, njihova strast brzo može da se pretvori u grubost, a mogu biti i vrlo kritični. Seks poza: seks uza zid - rekla je ona.

Strelac

Kao vatreni znak, Strelci su veliki avanturisti i neće bežati od javne veze. Strelac ima za cilj da ugodi partneru i želi da bude inspirisan partnerovim skandaloznim željama, kaže Stardast.

- Možete da kažete bilo šta Strelcu i nećete ga preplašiti. Ako mu ispričate o svojoj prljavoj prošlosti, Strelac vas neće osuđivati. Verovatno će vam i dati kompliment. A biće i otvoreni prema vašoj najvećoj fantaziji. Seks je za njih više avantura i potraga i ne vole intimnost. Svaka poza im je odlična, a seks u troje im je ideal - kaže Liza.

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Jarac ima nastranu stranu kao niko drugi. Vole da se prepuštaju i zabavljaju. Obično vole da igraju uloge i gledaju ljude kako se svlače.

- Kao zemljani znakovi, vole da se dobro osećaju u svom telu i da sve isprobaju. Ipak,  verovatno stavljaju posao ispred seksa i veza, jer im je intimnost uvek na drugom mestu. Zbog toga im je važno da pokušaju da se usredsrede na ravnotežu između posla i privatnog života. Seks poza: bilo koja u kojoj su podređeni - objasnila je ona. 

Vodolija

Vodolija je voajer Zodijaka. Vodolije najradije iz daljine gledaju kako im partneri pronalaze zadovoljstvo, kaže Stardast. To je zato što su prirodno emocionalno odvojena bića, a kao vazdušni zna kojim vlada um i intelekt prirodno su i znatiželjni.

- Nisu direktni oko toga što žele. Moraju češće da kažu šta ih pali, a šta ne, inače neće raditi ono što stvarno vole i biće nezadovoljni. Seks poza: Vodolije vole da ih gledate jednako kao što vole da gledaju druge pa vole seks u zadnjem sedištu taksija ili u liftu, posebno ako ima i kamera - rekla je ona. 

Riba

Ribama je cilj da usreće partnera, rekla je Liza.

- Ako tražite nekoga ko voli da igra uloge i ko će da radi šta god partner želi i pritom se zabavlja pronaći ćete ga u Ribi. Budući da su vodeni znak, raspoloženje Riba varira. Ponekad imaju zaista velike zidove, a ponekad mogu biti najsrdačnije osobe. Ipak, vole da rade sve za one koji su im prirasli srcu. Seks poza: sve vezano za vodu. Seks pod tušem, u kadi ili u moru - objasnila je astrolog. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji
Politika

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji

Srbija trenutno ima jedinstvenu tehnološku šansu koja se pruža jednom u 100 godina – proizvodnja LFP baterija, izjavio je Nemanja Mikać, generalni direktor i osnivač kompanije „ElevenEs“ iz Subotice, za portal Vojvodina uživo. Mi ćemo dokazati da je u Srbiji moguće napraviti industruju vrednu 10 milijardi evra rekao je Mikać u intervjuu za naš portal.

27.07.2024

12:25

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!
Politika

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Dezerter Ponoš neprestano vrišti od zavisti što Srbija danas jača, na svim poljima! A hteo bi Ponoš, a ka tom cilju ne zaostaju ni ostali iz tajkunske ekipe lopuža, da našoj Srbiji slome krila! To im je - ideja vodilja! Da bi, po već dobro oprobanom postupku, nastavili da se sa nama i našim vitalnim državnim i nacionalnim interesima igraju, trguju i maste!

27.07.2024

12:21

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija