• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

26.07.2024

23:31

Od Borbalinog ubistva celo Selo spava na iglama! Meštani spremni na sve, teror huligana je neizdrživ!

Informer

Vesti

Od Borbalinog ubistva celo Selo spava na iglama! Meštani spremni na sve, teror huligana je neizdrživ!

Podeli vest

Meštani Bačkog Petrovog Sela već mesecima unazad žive u strahu i strepnji, a nakon monstruoznog ubista njihove sugrađanke Borbale Peter (74) odlučili su da se za pomoć obrate Ministarstvu.

Ništa nije isto nakon onoga što su uradili jadnoj ženi, jedan život je ugašen, a ljudi više i ne napuštaju svoje domove, svi spavamo kao na iglama. Zato smo organizovali sastanak gde su se okupilu meštani ovog sela i mislimo da je preko potrebno da u našem mestu bude povećana policijska kontrola. Narednih dana ćemo otići za Beograd u Ministarstvo unutrašnjih poslova i uputiti zahtev - kaže jedan od meštana Bačkog Petrovog Sela.

Kako kaže, već dugo se bore sa problematičnim mladićima, među kojima ima i maloletnika kojima očigledno ne može niko ništa. Najnoviji događaj ih je sve dodatno uznemirio kada je dok je spavala u svom domu, ubijena njihova sugrađanka.

"Plašili smo se da će jednom doći do ovog"

- Zajedničku odluku meštana da se uputi zahtev da jake policijske snage neko vreme patroliraju Selom u potpunosti podržavam. Počevši od sebe, više puta su me verbalno pa čak i fizički napadali huligani, da ih tako nazovem baš zbog toga što zajedno sa meštanima pokušavam da stanem na put ovim napadima na naše starije sugrađane, a tako isto napadima su izloženi i ostali građani. Plašili smo da će jednom doći do ovog što se desilo 19.07. kada su trojica monstruma ubila baku, našu stariju sugrađanku - ispričao je ovog puta meštanin sela Miloš Gajić.

Prema njegovim rečima, meštani su posle toga spremi na sve, ali se nada da će se situacija ubrzo stabilizovati. Kako je rekao Gajić, ništa od ovoga nije pretnja onima koji im već dugo prave probleme, već upozorenje, iz razloga što su meštani sela postali besni i stoga reakcija neće izostati, pogotovo nakon monstruoznog ubistva.

Borbala ubijena dok je spavala

Podsećanja radi, Borbala Peter mučki je ubijena dok je spavala, a zločin je prijavila njena rođaka kada joj je došla u posetu. Pljačkaši su kasno u noć upali u njenu kuću, prvo su se, kako smo ranije pisali, brutalno iživljavali nad ženom. Sumnja se da je žrtva silovana to veče, dok je drugi vršljao po kući, treći je čuvao stražu.

- Te večeri kada je Borbala ubijena sedela sam sa komšijom ispred kapije. Pričali smo do nekih 15 minuta iza ponoći, a u nekoliko navrata videli smo kako se dvojica mladića na motoru voze našom ulicom. Čak su u jednom i usporili dok su prolazili pored nas - rekla je meštanka Ulice Slobode u kojoj se dogodio zločin i dodaje:

- Onda su ti mladići zašli u drugu ulicu, pa se opet vratili u našu. Verovatno su to bili ti mladići koji su i ubili nesrećnu Borbalu koja je živela sama.

Policija je odmah krenula u potragu za osumnjičenina kada su tom prilikom uhapšene tri osobe, a među njima je i maloletnik, star 14 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji
Politika

Tehnološka šansa za Srbiju koja se pruža jednom u 100 godina! Moguće je napraviti industriju vrednu 10 milijardi evra u Srbiji

Srbija trenutno ima jedinstvenu tehnološku šansu koja se pruža jednom u 100 godina – proizvodnja LFP baterija, izjavio je Nemanja Mikać, generalni direktor i osnivač kompanije „ElevenEs“ iz Subotice, za portal Vojvodina uživo. Mi ćemo dokazati da je u Srbiji moguće napraviti industruju vrednu 10 milijardi evra rekao je Mikać u intervjuu za naš portal.

27.07.2024

12:25

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!
Politika

Đurić: Ponoš bi đavolu dušu prodao!

Dezerter Ponoš neprestano vrišti od zavisti što Srbija danas jača, na svim poljima! A hteo bi Ponoš, a ka tom cilju ne zaostaju ni ostali iz tajkunske ekipe lopuža, da našoj Srbiji slome krila! To im je - ideja vodilja! Da bi, po već dobro oprobanom postupku, nastavili da se sa nama i našim vitalnim državnim i nacionalnim interesima igraju, trguju i maste!

27.07.2024

12:21

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija