• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2024

14:35

Da li su "sponzoruše" žene lakog morala ili su to samo predrasude? Ima li prave ljubavi u ovom "poslu"? (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Da li su "sponzoruše" žene lakog morala ili su to samo predrasude? Ima li prave ljubavi u ovom "poslu"? (VIDEO)

Podeli vest

Da li se za termin "sponzoruša" vezuju brojne predrasude? Da li devojka može biti lepa i zgodna, a da ne bude "sponzoruša"? S druge strane, da li neka koja je manje lepa ili zgodna može biti? Oko ovih pitanja su u "Info megdanu" raspravljale novinarka šoubiz rubrike portala Informer i voditeljka televizije Informer Jadranka Jevtić.

Mišljenja o ovoj kontroverznoj temi bila su, kao što je i očekivano, veoma podeljena. Dok se jedna strana zalagala za to da je poželjno da muškarac bude dobro obezbeđen, druga je zastupala stav da to nije presudno, jer ona sama može sebe da obezbedi. Došlo je čak i do "muzičkog primirja" u jednom trenutku emisije.

Kako je sve to izgledalo i kakvi su argumenti korišćeni u ovoj debati, pogledajte u video-snimku:

Ana poručuje da je veoma očigledno iz kog razloga je neka devojka u vezi s muškarcem koji ima dosta novca.

Foto: Masha Bandjur

 

- Postoji mnogo devojaka koje dobro izgledaju i nisu "sponzoruše". Mislim da je vrlo jasna slika ako je žena u vezi sa muškarcem koji ima novac, odnosno njegovim novcem, zašto je s njim. Ja znam devojke koje nisu ni toliko zgodne, a ni prelepe, pa su opet "sponzoruše" - kaže Stanojević.

Foto: Zoran Sinko

Jadranka Jevtić

Jadranka odbacuje opšteprihvaćen stav da su "sponzoruše" žene lakog morala.

- "Sponzoruša" nije žena lakog morala. To je izbor. Ona može biti i vaša koleginica zakopčana do grla. Velike predrasude. Termin je mnogo iskrivljen i poremećen kod nas. Da li sam ja "sponzoruša" zato što nisam u braku sa smetlarom? To što hoću da imam vezu sa uspešnim čovekom ne znači da sam "sponzoruša" - ističe Jevtić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija