• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2024

14:38

"Ko navija za Partizan u Srbiji, taj nije normalan!" Vatrena navijačka debata u "Info megdanu"!

Zoran Sinko

Live TV

"Ko navija za Partizan u Srbiji, taj nije normalan!" Vatrena navijačka debata u "Info megdanu"!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda, dva najveća srpska kluba. I jedan i drugi su poznati po vatrenim i strastvenim navijačima, ali koja od te dve grupe je bolja? Na ovu temu debatovali su Informerovi urednici Milan Dudvarski i Novica Popović u "Info megdanu".

Od samog nastanka dva gorespomenuta kluba njihovo rivalstvo stvara možda i najveću podelu u srpskom društvu. Da li su bolji navijači "grobari" ili "delije"? Oba učesnika debate iznosila su svoje argumente i kontra-argumente. "Grobare" je predstavljao Milan i dao je sve od sebe da "pokopa" Novicu "deliju" koji se hrabro borio u ovom verbalnom okršaju u Informerovom "ringu".

Ko je, po mišljenju publike, odneo pobedu u ovoj strastvenoj debati pogledajte u video-snimku u nastavku teksta:

Foto: Zoran Sinko

Milan Dudvarski i Novica Popović

Novica kaže da voli Crvenu zvezdu i navija za nju od rođenja, iako su pokušavali da ga podmite da se prikloni suprotnom taboru.

- Nema podela, mi navijamo za Srbiju. Navikao sam da volim Crvenu zvezdu otkako sam se rodio jer mi je i otac navijao. Pokušali su da me podmite stričevi i teče, kupovali Partizanove majice i šalove, vodili na utakmice. Zvezda je bolja od Partizana - rekao je Popović.

Foto: Zoran Sinko

Milan Dudvarski

Milan zaključuje da nema emocija kad je u pitanju navijanje za Zvezdu, dok je, kako kaže, bodrenje Partizana ljubav.

- U mojoj kući se navijalo za Partizan i za Crvenu zvezdu. Ja navijam za Partizan, iako su hteli da me podmite da navijam za Zvezdu kad sam bio mali. Populistički je navijati za Zvezdu jer je to jedan veliki klub. Tu nema emocije i onda Muja ide tamo gde i Turci. Ko navija za Partizan u Srbiji, taj nije normalan. To je ljubav - poručio je Dudvarski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije
Politika

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije

Republički geodetski zavod ovjavio je danas na društvenoj mreži "Iks" izdao saopštenje u kojem, kako se navodi "informiše javnost o nastavku tendencioznog i manipulativnog izveštavanja koje naručuju interesne grupe preko lista „Nova ekonomija“, podrivajući reforme i borbu protiv korupcije u sektoru upravljanja nepokretnostima.

23.07.2024

16:37

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija