• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

11.05.2024

13:39

Otkriven identitet čoveka koji je povredio Đokovića? Prekidao Mundijal, tvrdi da mu je boca ispala slučajno! (FOTO/VIDEO)

printscreenn X

Novak Đoković

Otkriven identitet čoveka koji je povredio Đokovića? Prekidao Mundijal, tvrdi da mu je boca ispala slučajno! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mario Feri il Falko (37) je na društvenoj platformi Instagram objavio da je on krivac što je Novak Đoković (36) juče doživeo povredu glave i da je njemu ispala boca direktno na srpskog tenisera!

On se izvinio srpskom teniseru i poručio da se radi jednostavno o nesrećnom slučaju. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama deluje da to nije Feri, već da je boca ispala drugom momku iz ranca, ali ovaj poznati provokator tvrdi da je to bio on i zato je uputio poruku javnosti i Novaku Đokoviću.

Podsetimo, juče je nakon meča Novaka Đokovića i Korentana Mutea srpski as prišao tribini kako bi podelio autograme navijačima, a tom prilikom pala mu je alumunijumska boca na glavu, i tom prilikom ga povredila.

 

Uhvatio se Nole za glavu i pao na zemlju, nakon toga je zatražio lekarsku pomoć, a iako je u prvi maj bila priča da je flašu nehotično ispustio dečak, reč je o odraslom čoveku.

Pomenuti Feri tvrdi da je to bio on, ali veliki je znak pitanja. Neki smatraju da ovime želi da skrene pažnju na sebe, mada je prilično uverljivo govorio u obraćanju na Instagramu.

U pitanju je nekadašnji fudbaler italijanskih niželigaša, koji se nakon svega oglasio na društvenim mrežama i uputio izvinjenje srpskom asu.

"Želeo sam da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula", poručuje on.

 

 

Kako tvrdi, u prethodnih 20-ak sati bio je na meti uvreda.

"Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno", dodaje on.

Foto: printscreen instagram

Ovo je čovek čija flašica je pala na glavu Novaku

 

Novak Đoković je na današnji trening izašao dobro raspoložen, pa je prilikom ulaska na kompleks "Foro Italiko" nosio kacigu što je oduševilo njegove fanove, ali i sve ljubiteljte tenisa.

Ono što celoj priči daje još veću dimenziju je činjenica da je Feri poznat kao neko ko je ranije u prošlosti upadao na sportske manifestacije i prekidao ih. O tome svedoče i fotografije na njegovom Instagramu. To je bio slučaj tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

 

 

Kako su ranije pisali svetski mediji, Feri je više puta uletao na teren tokom sportskih manifestacija i poznat je po incidentima.

Ovo je profil čoveka koji tvrdi da je umalo povredio Novaka na specijalizovanom fudbalskom portalu "Transfermarkt".

Foto: printscreen transfermarkt

Ferijev profil na Transfermarktu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija