02.06.2024.

06:03

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ajdeeeee! Pojavio se snimak iz svlačionice (VIDEO)

Meč je završen u tri sata i sedam minuta posle ponoći najkasnije ikada u Bulonjskoj šumi. Srbin će u osmini finala na megdan Argentincu Fransisku Serundolu.

Odmah nakon velike pobede Novak je imao kratak razgovor na terenu sa legendarnim Aleksom Korečom, a potom je otišao u svlačionici. Na Instagram nalogu Rolan Garosa pojavio se kratak video Novakovog slavlja sa članovima tima. Pozdravio se sa novim članom ekipe Borisom Bošnjakovićem, a potom i sa Gebhartom Fil-Gričom. Zagrlio se sa fitnes trenerom koji mu je rekao "ajde", pa "ovo je samo početak".

- Ajdeeeee! - uzviknuo je Nole. 

Srpskom asu nije bilo lako, gubio je 2:1 u setovima, ali je nakon velikog preokreta uspeo da slavi.  Nedaljama ga otpisuju, kako nije osvojio nijedan trofej ove godine, te ima 37 godina, pa ne može do trofeja... Nisu ni svesni da su ga samo dodatno motivisali. 

Informer

- Moja životna priča je da se zainatim kad me svi otpisuju. To me dodatno motiviše, a toliko puta sam u karijeri pokazao od čega sam satkan. Ali kako kaže Brajant -  posao gotov? Posao nije gotov. Bio sam u velikoj nevolji, učinio je da se osećam nekomforno na terenu, u nekom trenutku nisam znao šta da radim - sve je vraćao, pravio vinere s obe strane. Definitivno me je publika pogurala, na 2:2 u četvrtom su počeli da skandiraju moje ime, od tog trenutka sam bio drugi igrač, dobio sam novu energiju. Ne znam šta se promenilo, dotad su navijali za njega, ali sjajni. Jahao sam na tom talasu u petom setu, čvrst je to bio stisak, nisam želeo da ispustim momentum. Čujem da je ovo najkasniji finiš u istoriji Rolan Garosa, rekao sam Lorencu da je bio neverovatan i da može da bude ponosan na svoju partiju - rekao je Đoković posle pobede.