02.06.2024.

08:00

Foto: profimedia

Sport

Gladan kao vuk! Nole se oglasio, ovo ledi krv u venama (FOTO)

Plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pošto je u istorijskom duelu pobedio Lorenca Muzetija posle epskog preokreta sa 3:2.

Novak je duel okončao oko tri sata iza ponoći. Skoro pred svitanje je naš as završio posao, ali je imao  vremena za novinare, a potom ga je čekao oporavak. Oglasio se i na društvenim mrežama. Na Instagramu je uz fotografiju, ali i zvuk, vuka koji zavija, i logo Rolan Garosa, postavio i moćnu poruku:

- Gladan kao vuk - napisao je Novak

Informer

Jasno je stavio do znanja da želi još mnogo trofeja i grend slemova. Svi koji su ga pred Paris otpisali, sad imaju knedlu u grlu. Motivisali su ga i pogurali da bude najbolji kada je najpotrebije. Sad će ga teško neko zaustaviti u jurišu na 25. grend slem.

Bilo je to jako teško. Moram reći hvala vama jer ste mi dali energiju u četvrtom setu, bio sam drugi igrač zbog vas. Ovo je neverovatno da ste ostali. Tri ujutru. Mnogo dece koja treba da spavaju, koji su mladi. Ali hvala vam, hvala za najlepši meč sa najviše uzbuđenja koji sam igrao ovde. Hvala! - poručio je Đoković posle pobede.