12.06.2024.

09:45

Foto: EPA

Sport

Jelena objavila fotku s Novakom! Evo šta radi posle operacije (FOTO)

Jelena je objavila na Instagramu fotografiju njih dvoje, ali nije poznato na čijem venčanju su bili.

- Magično venčanje i vikend sa porodicom", stoji u opisu, ali, nema naznaka gde se dogodilo, niti ko je bio akter istog.

Informer

Naš teniser se oporavlja od operacije meniskusa. Novak je zbog povrede kolena odustao od takmičenja na Rolan Garosu pred četvrtfinale sa Kasperom Rudom, operisao je meniskus u Parizu i uveliko je počeo oporavak. Predviđa se da će trajati tri nedelje, a prema nekim najavama francuskih medija, realno bi bilo očekivati njegovo pojavljivanje na turniru u Hamburgu, mada je malo verovatno.

Informer

Glavni cilj našeg tenisera su Olimpijske igre, pa nema sumnje da će uraditi sve kako bi bio maksimalno sprema za takmičenje u Parizu, koje počinje krajem jula. Nole pokušava oporavak da ubrza uz pomoć hiperbarične komore, za koju veruje da će mu biti od velike pomoći.

- Novak ide u hiperbaričnu komoru. Smatra da će mu terapija kiseonikom pomoći da zaleči povredu kolena koju je doživeo na Rolan Garosu. U pitanju je tretman čistim kiseonikom, kojem pribegavaju brojni sportisti kod različitih vrsta povreda - navodi izvor upućen u čitav slučaj.