• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

04.06.2024

16:55

Šok! Novak se povukao sa Rolan Garosa!

tanjug/ap

Novak Đoković

Šok! Novak se povukao sa Rolan Garosa!

Podeli vest

Kakav šok u Parizu! Organizatori Rolan Garosa objavili su na svom zvaničnom sajtu da se Novak Đoković povukao sa turnira usled povrede kolena!

Najbolji teniser sveta danas je išao na magnetnu rezonancu i rezultati očigledno nisu bili dobri.

Informaciju da se povukao sa turnira objavio je Rolan Garos na društvenim mrežama i zvaničnom profilu, pa će Kasper Rud bez borbe u polufinale.

"Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa usled povrede kolena. Želimo mu brz oporavak", napisali su organizatori Rolan Garosa na svojim zvaničnim profilima.

 

 

Ovako nešto dalo se i naslutiti tokom i nakon jučerašnjeg meča osmine finala protiv Franciska Serundola. Nole je tokom trećeg i četvrtog seta osećao probleme u kolenu i otežano se kretao, a potom je na konferenciji za medije otkrio da ima velike probleme i da postoji ozbiljna mogućnost da odustane. Sada se, nažalost, to ispostavilo kao tačno.

- Postoji šansa da odustanem ako rezultati ne budu dobri. Zavisi od ozbiljnosti povrede, o nanetoj šteti. Nije više to u mojim rukama. Da se pomolim da sve bude kako treba, to je sve. Uradiću neke stvari da ubrzam oporavak, ali ne može da se promeni. Koleno je koleno. Možda i jedan od glavnih zglobova u telu za kretnju. Ne možeš tu ništa da uradiš. Sa nekim mišićima koje sam cepao u Australiji. Tu i donekle si mogao nešto sa zavojem, sa ovim ili onim. Koleno... Jedno je mišić, jedno koleno - govorio je Novak juče nakon meča sa Serundolom.

Foto: tanjug/ap

 

Pored toga što neće biti u prilici da brani titulu osvojenu u Parizu prošle godine, Srbin će usled odustajanja definitivno izgubiti prvo mesto na ATP listi po završetku drugog grend slema sezone. Italijan Janik Siner biće novi broj jedan, a Nole bi mogao da padne i na treću poziciju u slučaju da Karlos Alkaraz trijumfuje na Rolan Garosu. 

Ono što navijače srpskog asa najviše brine su prognoze da bi mogao zbog povrede da odsustvuje nekoliko meseci, pa čak i da propusti Olimpijske igre.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duško

pre 2 nedelje

Da se oporavi pa opušteno u krugu porodice. Karijera prepuna uspeha ali i fizički i mentalno iscrpljujuća. Decenije će proći dok se ne pojavi neki novi Nole. Veliko ti hvala za mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka, čineći nas ponosnim što pripadaš našem rodu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija