10.07.2024.

12:22

Foto: Tanjug/AP

Sport

Kladionice hitno reagovale! Ovo su kvote na dan Novakovog meča

Srbin i Australijanac će odigrati četvrti međusobni meč, prvi na travi, a Nole vodi 2:1. Kladionice ne sumnjaju u sedmostrukog šampiona Vimbldona, pa je kvota na Đokovićevu pobedu 1,32, dok je na njegovog rivala 3,75.

Ako želite da zaradite možete da se kladite da će Srbin trijumfovati bez izgubljenog seta - kvota je 2,75, a na pobedu od 3:1 - 3,8. S druge strane, De Minor bi napravio veliko izneneđenje ako bi pobedio sa 3:0, pa je jasno zašto je kvota na njega 13, dok je nešto manje na 3:1 - deset, a na trijumf od 3:2 je 11.

Danil Medvedev je eliminisao Janika Sinera pa je došlo do izvesnih promena što se tiče favorita u nastavku takmičenja. Karlos Alkaraz brani trofej osvojen prošle sezone, a kvota da će pobediti i ove godine je najmanja - 2,3. Naš teniser je drugi favorit sa malo većom kvotom 2,75, pre početka takmičenja je bio treći favorit, dok je na Rusa 6,5. Sledeći na listi je Tejlor Fric, koji je izbacio Aleksandra Zvereva, a kvota na Amerikanca je 15, a na Novakovog rivala u četvrtfialu De Minora 26. Zanimljivo, kvota da će u finalu igrati Alkaraz i Đoković je 2,25, a Rus i Srbin - 5,5. 

Informer

Duel Đokovića i De Minora je drugi na Centralnom terenu pa ne bi trebalo da počne pre 16.30 (RTS 1, Sport klub 1). 

- Lejton Hjuit je njegov mentor i trener, mislim da je to sjajan spoj. Servis je postao njegovo oružje, što nije bio slučaj ranije. Kompletan je igrač, ustalio se kao Top deset, 15 igrač, stalno igra u poznim fazama na grend slemovima. Već me je pobedio u Australiji, nema razloga da misli da ne može i ovde. Naravno, grend slem je druga priča. Sviđaju mi se moje šanse - rekao je Đoković pred meč.