• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.07.2024

11:00

Nezapamćena kvota na Đokovića! Ovo niste skoro videli

profimedia

Tenis

Nezapamćena kvota na Đokovića! Ovo niste skoro videli

Podeli vest

Neverovatno, ali istinito, Novak Đoković je tek treći favorit za osvajanje Vimbldona, jedinog grend slema koji se igra na travi.

Retki su grend slemovi na kojima Novak nije bio barem među dva glavna favorita, možda u danima kad je vodio žestoku bitku sa najvećim rivalima Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Kladionice sad nisu uverene da će Srbin uspeti da se u Londonu domogne osmog trofeja, a 25. slema u karijeri, pa je krvota na njega pet. Jasno je i zbog čega. Srbin je operisan 5. juna, posle povrede u osmini finala Rolan Garos, a već posle 27 dana će odigrati prvi meč, pa je logično da su bukmejkeri oprezni, iako je naš teniser sedam puta trijumfovao u Londonu.

Prvi favorit je Janik Siner, koji je osvojio Australijan open, kvota na njega je 3,2, dok je na prošlogodišnjeg šampiona Karlosa Alkaraza 3,5, a čak 19 na Aleksandra Zvereva. Kvota na Huberta Hurkača je 21, potom slede Džek Drejper sa 26, pa Aleks de Minor sa kvotom 34, na Tomija Pola i Danila Medvedeva čak 51, kao i na Tejlora Frica. 

Foto: profimedia

Janik Siner

 

Najmanja kvota 5,5 je da će u finali igrati Janik Siner i Novak Đoković, sedam je na finale Karlos Alkaraz - Novak Đoković, a 21 da će se za trofej boriti Italijan i Aleksandar Zverev. Ako mislite da će u finalu igrati naš teniser i Danil Medvedev možda bi trebalo da okušate sreću, jer je kvota 41, dok je čak 67 na finale Srbina i Italijana Matea Beretinija, a 71 na duel za trofej našeg tenisera i Kaspera Ruda. 

Takođe, najviše šansi daju Italjanu da igra u finalu, pa je kvota na njega 2,25, na Španca je 2,63, a na našeg tenisera 2,8, dok je deset na Hurkača. 

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Karlos Alkaraz

 

Najbolji srpski teniser će u prvom kolu igrati protiv Vita Koprive, na čiju pobedu je kvota čak 19, a na Noleta nikad manja 1,03, sasvim očekivanom jer je Čeh 123. na svetu. Drugom teniseru sveta će to biti prvi meč posle operacije meniskusa, a kvota da će pobediti sa 3:0 je 1,4, dok je pet na trijumf 3:1, a 16 da će slaviti posle pet setova sa 3:2. S druge strane, čak 101 je kvota da Čeh može do senzacije i pobede od 3:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija