11.07.2024.

05:29

Foto: epaimages

Sport

Primitivci, Englezi mrze Novaka iz dna duše! Ovo je dokaz (VIDEO)

Danima je glavna tema Novakov govor posle meča protiv Holgera Runea. Nije pogrešio kada je deo publike javno prozvao, jer su mu skandirali "buuu". Posle toga im je poželeo "lakuuuu noć", što ih očigledno i dalje boli. S druge strane, ostrvski mediji se svim silama trude da pokažu da nije tako.

Ali, Englezi su sve opet rekli posle plasmana Lorenca Muzetija u polufinale u kom ga čeka Novak Đoković. Kad je Italijan posle pobede izgovorio ime drugog tenisera sveta usledile su sramne scene. Kada je moderator intervjua pitao Muzetija o Novaku, sa tribina se čulo i "ruuuuu", ali i neki zvižduci. 

Pogledajte sramnu reakciju Engleza!

Muzeti im je šmekerski odgovorio da je Novak legenda i jedan od najvećih izazova koji postoji.

- On verovatno poznaje bolje od mene i podlogu i stadion. Šalu na stranu, on je legenda svuda, a pogotovo ovde na Vimbldonu. Učinio je nešto što je nezamislivo za sve. Poznajemo se jako dobro, igrali smo nekoliko puta i uvek je bila velika borba, očekujem da tako bude i sada. Jedan od najvećih izazova na Turu, ali ambiciozan sam momak, probaću da dam sto posto i da vidimo šta će se desiti - jasan je bio Italijan.
 

Jasno je da gledaoci na Centralnom terenu pripremaju paklen doček najboljem teniseru svih vremena, jer im je u lice rekao ono što misli o njihovom bezobrazluku. Neće to biti problem za druugog tenisera sveta, samo motiv više protiv Muzetija.