• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.07.2024

07:31

Ljigavi Britanci jedva dočekali! Napali Đokovića jer ne trpi prostakluk

tanjug/ap

Novak Đoković

Ljigavi Britanci jedva dočekali! Napali Đokovića jer ne trpi prostakluk

Podeli vest

Engleski mediji udarili su na Novaka Đokovića koji ne želi da trpi nepoštovanje od strane bezobraznih navijača.

Srpski teniser je na kraju drugog seta duela sa Holgerom Runeom (3:0) odbrusio navijačima koji su ga tokom celog meča ometali i prozivali. Nole im je nakon meča poručio da mu ne mogu ništa, a to je bio znak engleskim medijima, koji su jedva čekali, da udare po Srbinu.

Poznati britanski tabloid "Miror" je odmah preneo vest o njegovom govoru, ali uz opasku da je "Đokovićev napad bizaran". "Miror" je tekst naslovio sa: "Novak Đoković je ispalio bizaran napad na Vimbldonu i napao je publiku koja ga 'ne poštuje'". 

"Novak Đoković je bio jako besan nakon što je savladao Holgera Runea u tri seta i došao u četvfinale ovogodišnjeg Vimbldona, pa je besno napao publiku. Đoković je bio besan zbog toga kako ga je publika tretirala u meču četvrtog kola na Centralnom terenu. Danski navijači su glasno navijali za Runea, što je novinar Riši Peršad i sugerisao, a Đoković je to na čudan način opovrgao", navodi se u tekstu "Mirora". 

I britanski Telegraf je jedva dočekao da napadne Novaka.

"Ogorčeni Novak Đoković optužio je publiku na Centralnom terenu da je "prešla granicu" i da ga ne poštuje nakon njegove pobede u tri seta nad Holgerom Runeom. Publika je uzvikivala "Ruuun" na takav način da je Srbin skandiranje zamenio za zvižducima tokom meča. Nakon što je napao publiku, novinar Riši Peršad na terenu je pokušao da smiri Đokovića. Ali, vidno iznervirani Novak odlučno je rekao: Ne prihvatam to. Ne, ne!  Znam da su navijali za Runea, ali to je izgovor za zviždanje".

Foto: tanjug/ap

Novak Đoković

 

"Novak Đoković napao publiku na Centralnom terenu jer su mi "zviždali" nakon meča, ali je pobrkao s ruganjem nakon što su navijači skandirali ime njegovog protivnika", piše "Dejli mejl" posle meča drugog tenisera sveta.

"Sedmostruki šampion je pretvorio svoj intervju na terenu u tiradu o onome što je smatrao da su uvrede upućene njemu tokom pobede u tri seta. Izgledalo je da publika jednostavno skandira "Ruuuuuuune" za njegovog protivnika, ali Đoković je, kao što često biva, to drugačije video. Optužio je publiku na Centralnom terenu za nepoštovanje tokom meča sa Holgerom Runeom. Pobrkao je sa zvižducima skandiranje navijača ime njegovog protivnika", piše Dejli mejl. 

Pomenuti tabloid podseća na reči Borisa Bekera od pre nekoliko godina.

"Đokovićev odnos s publikom nije uvek bio prijateljski. Nakon što je pobedio Rodžera Federera u finalu 2019, njegov bivši trener Boris Beker rekao je da zaslužuje više poštovanja od publike koja je podržavala švicarskog asa".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52