11.07.2024.

06:31

Foto: epaimages

Sport

Bruka, BBC i dalje provocira Đokovića! Jadno, novinarka obraza nema

Novak je posle susreta sa Holgerom Runeom ušao u rat sa delom navijača zbog nepoštovanja. Sa tribina se tokom meča često čulo "Ruuuuune". Ali, prostaci su to iskoristili, pa se na kraju podrška Dancu pretvorila u provokaciju, jer su zapravo vikali Novaku "buuu" i krili se iza navodne podrške Runeu.

Nole im je posle meča odbrusio, poslao ih na spavanje, pa se našao na udaru engleskih medija, a strasti se ne smiriju ni nekoliko dana kasnije. Njegov rival u polufinalu biće Lorenco Muzeti, koji je posle pet setova savladao Tejlora Frica.  Dok je Muzeti držao govor posle meča sa Fricom, na pomen Novakovog imena publika je počela da zviždi, da bi ubrzo i Boldin "uletela" sa šalom.

- Igra protiv čoveka koji je danas trčao uzbrdo. Videli smo Novaka Đokovića kako trči uz veoma strmo brdo. Pokazaću vam to za sekund, jer bih volela da čujem šta mislite. Jedino se plašim da će zbog ovoga Novak Đoković da se suoči sa čovekom po imenu Muuuuuzeti - rekla je Bolding jasno aludirajući na uvrede koje je Novak dobio od navijača.

Informer

Htela je valjda da bude duhovita, ali bolje da je ćutala. Otvoreno je stala na stranu nekulturnih navijača.

- Mislim da ljudi navijaju za autsajdera i da su uvek to radili. Mislim da oni vole kada gledaju mečeve u kojima se vodi borba. Da dobro zaigra tip koji na papiru nema šansu. I mislim da se to dogodilo. Rune nije igrao zaista dobro, ali oni su to uradili da ga ohrabre. Džone, iskreno shvatam šta govoriš, ali bila bih iznenađena ako bi publika na Centralnom terenu Vimbldona namerno pokazala nepoštovanje - rekla je Kler tokom intervjua sa Džonom Mekinroom, koji je branio drugog tenisera sveta.