21.07.2024.

12:48

Foto: epaimages

Sport

Procurile fotke sa treninga na šljaci! Novak brusi formu za Pariz (FOTO)

Najbolji teniser ikada posle poraza u finalu Vimbldona došao je u Crnu Goru, a nakon nekoliko dana odmora sa porodicom počeo je pripreme za Olimpijske igre koje se igraju u Parizu na šljaci.

Novak na šljaci

Noletov sparing partner bio je 30-godišnji Šveđanin Filip Bergevi. Procurile su prve fotografije našeg asa sa treninga na šljaci posle operacije meniskusa nakon povrede na Rolan Garosu. Filip se oglasio na društvenim mrežama i nije krio oduševljenje što je imao priliku da trenira sa najboljim ikada.

"Neverovatan dan u Crnoj Gori sa najvećim ikada (GOAT). Hvala na pozivu i mnogo sreće na Olimpijskim igrama", napisao je Filip. 

Podsećamo, Nole se povredio tokom takmičenja na Rolan Garosu, morao je da odustane od četvrtfinala, operisan je 5.juna, ali je uspeo ekspresno da se oporavi, zaigra na Vimbldonu tri nedelje kasnije, ali je nažalost poražen u finalu od Karlosa Alkaraza.

Po dolasku u Crnu Goru Nole je nekoliko dana uživao na jahti, družio se u Kotoru sa Marijom Šarapovom i ispunio želju srpskom fudbaleru Danijelu Aleksiću.

Sad sledi ono najvažnje - Olimpijske igre. Naš teniser nikada nije krio da mu je zlato životni san. Takmičenje će početi 27. jula. Nole je osvojio bronzu u Pekingu 2008, pa je usledilo četvrto mesto u Londonu 2012, pa eliminacija u prvom kolu u Riju 2016. i četvrto mesto u Tokiju 2021. godine. Vreme je za zlato.