• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.07.2024

06:04

Srpski fudbaler sreo Đokovića u Crnoj Gori! Potez najvećeg ga je razoružao (FOTO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski fudbaler sreo Đokovića u Crnoj Gori! Potez najvećeg ga je razoružao (FOTO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser ikada Novak Đoković oduševio je našeg fudbalera Danijela Aleksića.

Aleksić se trenutno odmara pred početak nove sezone, a sa porodicom je otišao u Crnu Goru. Sreo je drugog tenisera sveta koji takođe posle Vimldona, a pred Olimpijske igre, uživa sa Jelenom, Stefanom i Tarom u Crnoj Gori. Fudbaler je objavio na Instagramu fotografiju sa našim teniserom, a oduševilo ga je to što je Nole izašao njemu, porodici i prijateljima u susret i uz osmeh pozirao za fotografiju.

"Hvala ti, najveći", poručio je Aleksić Đokoviću.

Foto: Instagram/Danijel Alekesić

Danijel Aleksić sa Novakom Đokovićem

 

Aleksić će petu godinu zaredom igrati u turskom Bašakšehiru, sa kojim je i postao šampion Turske 2020. godine. Karijeru je počeo u Vojvodini koju je napustio 2010. godine i u transferu vrednom 2,25 miliona evra prešao u Đenovu. Igrao je na pozajmici u Grojter Furtu, a onda je otišao u Francusku.

Bio je član Sent Etjena, pa Arla. Prešao je u Lehiju iz Gdanjska 2014, godine, a ubrzo i u švajcarski Sent Galen. U Tursku je prvi put stigao 2018. godine, igrao je za Malatiju, dok je kratko bio član Al Ahlija, a od leta 2019. godine je u Bašakšehiru. Igrao je u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, a za A selekciju je odigrao samo dva meča


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija