14.09.2024.

09:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

Đoković potezom naterao navijače da se uhvate za glavu! Kako to radi? (VIDEO)

Srpski teniseri igraju protiv Grčke u meču Svetske grupe 1 u subotu i nedelju, pa su u petak odradili poslednju proveru. Đoković je napravio šou pred navijačima. imao svoj šou tokom treninga.

Đoković je napravio atraktivan potez na mreži tokom razmene udaraca. Visoka lopta je išla prema njemu, a Novak ju je "spakovao“ pravo u džep.

Usledile su ovacije navijača koji su s oduševljenjem pozdravile ovaj potez i naravno, pitali su se kako to radi.

Najbolji teniser svih veremena će prema sopstevnom priznanju možda i poslednji put igrati pred navijačima u Srbiji, bar kada je u pitanju Dejvis kup. Po novom formatu Dejvis kup se sve manje igra na terenu neke od ekipa koje se takmiče. S obzirom na to da Đoković ima 37 godina i da je pitanje kraja karijere, zaista su male šanse da pred svojim narodom igra u Dejvis kupu. 

Informer

Prvog dana takmičenja na programu su dva singla. Prvi će na teren izaći Miomir Kecmanović, koji igra sa Aristotelosom Tanosom od 15 časova. Posle ovog meča Novak Đoković će u prvom duelu igrati protiv Janis Ksilas. U nedelju je na programu dubl, koji bi prema prvobitnom žrebu trebalo da igraju Novak Đoković i Hamad Međedović. Ukoliko bude bilo potrebe slede još dva meča u singlu.

DEJVIS KUP

Subota

Miomir Kecmanović - Aristotelos Tanos 15.00
Novak Đoković - Janis Ksilas posle prvog meča

Nedelja

Novak Đoković/Hamad Međedović - Petros Cicipas/Demetris Azoides  13.00
Novak Đoković - Aristotelos Tanos
Miomir Kesmanović - Janis Ksilas