15.09.2024.

05:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Novak se oglasio usred noći! Auu, koliko mu ovo znači (FOTO)

Srbija vodi protiv Grčke u Dejvis kupu sa 2:0, a posle Miomira Kecmanovića bod našem timu doneo je i Novak Đoković koji je slavio protiv Janisa Ksilasa sa ubedljivih 2:0 - 6:0, 6:1. 

Novak je uživao igrajući pred navijačima u svom rodnom gradu, nakon meča se družio sa klincima, delio autograme, fotografisao se sa njima. Oglasio se nakon meča i na društvenim mrežama i poslao poruku fanovima. 

"Kod kuće je najlepše... Hvala vam na podršci", napisao je Novak Đoković.

Cela planeta se pita da li igrati na Završnom mastersu u Torinu, pa je Nole sve dodatno šokirao posle pobede u Beogradu. Zanimaju ga samo grend slem turniri i igranje za reprezentaciju. U fazi je karijere kada može da bira gde će i kada da igra.

- Ne jurim ni plasman na ATP listi, ni Završni masters. Nisu mi to ciljevi, iskreno. Što se mene tiče, ja sam karijeru na drugim turnirima završio. Da li ću ih igrati u budućnosti ili ove godine, to sad već ne znam. Moji prioriteti su igranje za reprezentaciju i grend slemovi, sve ostalo je manje bitno. Sada mi je potreban jedan fizički, mentalni i emotivni odmor kako bih rešio šta i kako dalje, koliko i gde…Igraću egzibicioni turnir u Bugarskoj sa Dimitovom, potom Šangaj. Neću nastupiti na turniru u Beogradu. Ranije sam razmišljao nekoliko meseci unapred, sada to više nije slučaj - jasan je bio Novak Đoković.