16.10.2024.

13:31

Foto: Reuters

Sport

Slavna teniserka poludela zbog Novaka! Pričaju budalaštine

Italijan, koji je mesecima pod lupom jer je dva puta pao na doping testu, bio je pozitivan na supstancu klostebol, pre nekoliko dana je u finalu Šangaja bio bolji od Novaka Đokovića.

Zapadni mediji kao da jedva čekaju da Novaku vide leđa, pa su Sinera proglasili za novog kralja. Nije malo onih koji smatraju da će nadmašiti Srbina, a u jednoj emisiji na francuskoj televiziji "teniski ekspert" je ispalio da je Siner "unapređena verzija" Đokovića.

Informer

To je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, a oglasila se poznata francuska teniserka Marion Bartoli, koja je inače veliki fan najboljeg tenisera ikada. Nije mogla da prećuti.

"Siner je unapređena verzija Đokovića? Umreću od smeha... Neverovatno je, živimo u kulturi trenutka", napisala je Bartoli i dodala emotikon kako se meje, a htela da poruči da tenis nije ono što se dešava danas, te da ljudi ne smeju da zaborave sve što je Novak uradio tokom karijere duge 20 godina.

Srbin i Italijan bi posle Šangaja mogli da igraju u Rijadu na egzibiciji "Šest kraljeva". U četvrtfinalu ćemo prvo gledati okršaj Medvedeva i Sinera od 18.30, a pobednik tog meča će u polufinalu igrati protiv Đokovića u četvrtak ne pre 18.30. Drugi četvrtfinalni par čine Rune i Alkaraz, koji igraju u sredu ne pre 20.00, a pobednik u četvrtak protiv Nadala. Onda sledi dan pauze i meč za treće mesto u subotu od 18.30, a finale je od 20.00.