20.10.2024.

19:38

Foto: Instagram printscreen

Sport

Nole postao šeik! Srpskog tenisera još niste videli u ovakvom izdanju (FOTO)

Đoković je ovih dana boravio u Saudijskoj Arabiji gde je učestovao na egzibicionom turniru "Šest kraljeva", na kojem je osvojio treće mesto pobedom nad Rafaelom Nadalom sa 2:0 u setovima u njihovom poslednjem teniskom okršaju.

Bivši broj jedan je posle mečeva u Rijadu odlučio da se malo opusti i posveti modelingu, pa je tako pozirao u tradicionalnoj arapskoj odeći poput šeika. Naime, Đoković je na društvenim mrežama objavio fotografije u kojima je obučen u belu haljinu koju nose muškarci u islamskom svetu, dok je na glavi imao maramu u crveno-belim bojama.  

Informer

 

Ove slike izazvale su veliku pažnju javnosti, posebno na Bliskom istoku. Za kratko vreme njegova objava je dobila preko 200.000 lajkova, dok se komentari ispod slika nižu iz minuta u minut.

Tako su brojni Novakovi fanovi napisali "Đoković šeik", "Kralj kraljeva", "U svoju biografiju treba da doda i da se bavi modelingom", Uvek pokaže poštovanje prema bilo kojoj kulturi, najbolji si Nole", samo su neki od komentara ispod njegove objave na Instagramu.