27.10.2024.

08:00

Foto: EPA-EFE/STR

Sport

Đoković bolje vesti nije mogao da dobije!

Navijači Novaka Đokovića rado bi videli ljubimca na Završnom mastersu u Torinu, iako to nije primarni cilj našem asu, ali je i dalje u trci. 

De Minor nije uspeo da trijumfuje u Beču, pa je i dalje deveti u ATP trci, a Đoković šesti. Nole ima 3,910 bodova, potom slede Kasper Rud (3,855 bodova) i Andrej Rubljov (3,720 bodova), dok je Australijanac na 3,555. Imali su Novakovi rivali šansu da mu priprete tokom minule nedelje, ali su svi podbacili, pa mu i dalje gledaju u leđa.

Sledi masters u Parizu, gde učestvuju svi oni osim Đokovića, pa ga čeka odlučujuća nedelja, kada će sve biti poznato. Nadamo se da će što pre takmičenje završiti Rus, Norvežanin i Australijanac i tako pomoći da Nole,  izbori plasman na Završni masters. Mada, pitanje je da li će igrati čak i ako obezbedi vizu.

Informer

"Nažalost, neću igrati Masters u Parizu ove godine. Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me gledati tamo. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir. Imam dosta sjajnih uspomena sa sedam titula tamo i nadam se da ću se vratiti sledeće godine", poručio je Novak pred masters u Parizu.