18.07.2024.

07:22

Foto: AP/Photo

Sport

Ovo je hit! Lebron ne zna da igra u grupi sa Srbijom, divi se Jokiću

Košarkaši Srbije poraženi su od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u Abu Dabiju, u okviru pripremnog meča za Olimpijske igre u Parizu. Lebron je posle utakmice pohvalio "orlove", ali deluje da baš i nije siguran sa kim igra u Francuskoj u grupnoj fazi, jasno je da ga mnogo i ne zanima.

- Oni su dobar tim. Lopta se dobro kreće, dele je, mogu da šutiraju. Džoker je tako veliki igrač, veoma je talentovan. Biće zaista dobri na Olimpijskim igrama. Verujem da su i u našoj grupi. Mislim da će biti zaista dobri - rekao je Lebron posle utakmice.
 

Informer

Na pitanje da li je lakše igrati sa Jokićem ili protiv njega, nije imao dilemi.

- Lakše je kada je on tvoj saigrač jer on sve olakšava. Uvek je izazov igrati protiv njega jer je veoma talentovan. Zaslužuje sav respekt. Zaslužio je sve što je dobio, ne samo sa svojim nacionalnim timom, već i sa Denver Nagetsima. On je sjajna osoba takođe, veliki momak.

Kaže da je Stef Kari doneo ključnu prednost Amerikancima.

- Očigledno smo to osmislili iz tog razloga, da ga pokrenemo. Kada postigne jedan pogodak, vidite kako se otvaraju ostali aspekti njegove igre, za sve nas. Mi samo pokušavamo da nastavimo da držimo tempo. Još uvek imamo mnogo prostora za napredak, ali želimo da nastavimo da se poboljšavamo i ne propuštamo prilike. Osećam da smo napredovali, želimo da budemo bolji. Gledamo puno snimaka kako bismo se poboljšali jer nemamo mnogo vremena za mnogo treninga. Ključno je za nas da nastavimo da napredujemo nakon ove utakmice, idemo u sledeću - poručio je Lebron Džejms.