22.07.2024.

06:22

Foto: Starsportphoto

Sport

Eksplozija, navijači gledali i držali se za glavu! Ovo Jokić radi i Amerima (VIDEO)

Srbija je na pretposlednjoj probi pred Olimpijske igre u Parizu slavila protiv Japana sa 119:100, a Jokić je imao 18 poena, osam skokova i sedam asistencija. Odigrao je as Denvera za navijače u Beogradskoj areni, bilo je atraktivnih poteza i dodavanja kao što radi u NBA ligi u dresu Nagetsa.

Japancima je "prodao“ i svoj zaštitni znak. "Sombor šafl“ je već nekoliko godina ono po čemu je prepoznatljiv u NBA ligi i ovim šutem sa jedne noge u padu je pogodio protiv poslednjeg rivala. Dribling iza leđa, pa visok luk pravo u obruč. Srbi su pali u trans kada su videli da MVP ovo radi pred njihovim očima, u Beogradu.

Jokić će imati priliku da ovo ponovi još jednom u Beogradu, Srbija igra protiv Grčke od 20 časova u spektaklu kojim će na pravi način najaviti dolazeće Olimpijske igre. Red je da krcata Beogradska arena isprati "orlove" na Olimpijske igre.

Informer

Informer

Srbija je na Olimpijskim igrama u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom. Prva utakmica na programu je u nedelju, 28. jula, u 17 časova protis SAD.