26.07.2024.

12:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

Pešić i Marinković pred Amere: Nismo otkrili sve karte, imamo nove adute!

Favoriti za neko od odličja na ovogodišnjim Igrama odmerili su snage pred put za francusku prestonicu i tom prilikom je u veleleponoj "Etihad areni" ubedljivo slavila ekipa Stiva Kera 105:79.

Zbog toga su mnogi unapred otpisali "orlove" i već zabeležili trijumf Amerikancima u nedelju. Nešto drugačije mišljenje ima jedan od aktera, Vanja Marinković.

- Sigurno će biti teško, oni su ekipa koja ide na zlato. Idemo i mi, ali su oni realno veći favoriti od nas. U pripremnom meču nismo imali Bogdanovića, Davidovca i Milutinova, pa nismo pokazali sve karte - rekao je povratnik u Partizan za RTS.

Informer

Marinković na Svetskom prvenstvu 2023.

Podsećamo, kontrolni susret su kapiten Bogdan Bogdanović i rezervni centar Nikola Milutinov propustili iz predostrožnosti, dok se Dejan Davidovac oporavljao od povrede kuka.

Sa druge strane, selektor Svetislav Pešić priznaje da fokus reprezentacije nije samo na Amerikancima i da će "orlovi" dati sve od sebe protiv moćnog protivnika.

- Ne mislimo previše o Amerikancima, stvarno ne mislimo. Mi želimo da damo najbolje što možemo u datom trenutku. Prva utakmica jeste jako važna, ali se nadam da neće biti odlučujuća, kakav god ishod ona imala - rekao je popularni Kari za Radio televiziju Srbije.