28.07.2024.

08:12

Foto: Tanjug/S. Aćimović

Sport

Baš su iznervirali Novaka! Ne ćuti, opet je izribao nesposobne Francuze

Prvo je posle pobede kritikovao Francuze, jer je dubl igrač dobio šansu da učestvuje nakon otkazivanja jednog od rivala, a ne neko ko igra singl, a onda se oglasio i na Instagrama.

Opet je prozvao organizatore u kasnim večernjim satima.

"Nisam očekivao da igram protiv dubl igrača na Olimpijskim igrama, ali poštovanje za Metjua i idemo dalje na sledeći meč", poručio je najbolji teniser ikada.

Podsećamo, naš as je bez dlake na jeziku nakon što je rutinski savladao Ebdena imao oštru poruku za domaćine OI. Ponizio je Australijanca, koji ne igra sing, pa je Novaku bez sumnje i zbog toga bilo krivo, što se njegov rival našao u toj situaciji. 

- Žao mi je zbog Ebdena jer ne igra singl, samo dubl. Malo su drugačija i čudna pravila da zovete dubl igrače kada neko otkaže, a ne nekog sa liste čekanja. To je neprimereno za gledaoce i turnir, nije isti nivo. Sutra imam dan treninga da se spremim za mogući duel sa Nadalom - poručio je Nole.

I Rafa je kritikovao organizatore, jer posle dubl meča koji je završio u subotu oko 21 čas, na teren mora već narednog dana u 14 časova, kada igra protiv Martona Fučeviča.