28.07.2024.

19:46

Foto: Reuters

Sport

Na trenutak spustiš gard i...bum! Ameri te nokautiraju! Dobrić o sudaru sa "drim timom"

Novi košarkaš Crvene zvezde smatra da je protiv "drim tima" potrebno odrigrati savršen meč 40 minuta da bi bilo ko mogao da se nada iznenađenju. Uprkos tome, krilni igrač smatra da je konačnih 110:84 nerealno visok rezultat.


- Nije realan rezultat, moglo je da bude i sa manjom razlikom. Najvažnije su sad dve utakmice koje slede. To moramo da pobedimo ako želimo da nastavimo takmičenje na Olimpijskim igrama - kazao je Dobrić i dodao:


- Probmem s Amerikancima je što kažnjavjau svaku gršeku. Imaju kvalitetne igrače i ko god da uđe s klupe, može da napravi razliku. Mali pad koncentracije oni iskoriste i daju ti trojku, dve, tri... Jedna izgubljena lopta, odmah kontranapad i oni to pretvaraju u koš. Mora da se odigra savršena utakmica protiv, svih 40 minuta, da bi mogao nečemu da se nadaš.

Informer


"Orlovi" su u Lilu imali izuzetnu podršku s tribina.


- Prelepa atmsofera, bio je prelepo igrati ovde.


Naredni meč naši reprezentativci igraju u sredu, ponovo od 17.15, a protivnik će biti Portoriko. Biće to prvi od dva meča koja izabranici Svetislava Pešića moraju da dobiju ako žele u četvrtfinale olimpijskog turnira.


- Znamo šta nas čeka, gledali smo danas Portoriko - Južni Sudan, ali gledali smo i neke njihove utakmice pre toga. To su izuzetne ekipe. Iako ima ljudi koji ne veruju u ovo što pričam, ja to iskreno mislim. Moramo da odigramo isto kao večeras ako želimo da pobedimo. To su dve najvažnije utakmice za nas - podvukao je Dobrić.