29.07.2024.

05:45

Foto: tanjug/ap

Sport

Novak vrišti, Jelena skače i diže pesnicu! Šta rade, svi u šoku gledali (FOTO)

Novak je sa suprugom Jelenom, ćerkom Tarom i sinom Stefanom navijao za naše najbolje odbojkaše koji su igrali sa domaćinom Francuskom.

Nažalost, posle velike borbe i drame "orlovi" su poraženi sa 3:2, a Novak i Jelena su navijali sa tribina iz sve snage. Ne, nisu navijali kao većina poznatih sportista, tako što su mirno sedeli na svojim mestima i s vremena na vreme aplaudirali. Oni su kao pravi navijači bili uz svoje zemljake. Vrištali su, skakali, nervirali se, radovali se svakom osvojenom poenu, Jelena je podizala pesnicu kao kada navija za Noleta... Ljudi oko njih su bili malo zatečeni, nisu navikli od najboljeg tenisera ikada da navija kao svaki drugi navijač. 

Neverovatna scena kojom se ponosi svaki Srbin, a sve su to zabeležili fotoreporteri. Pogledajte!

Informer

Informer

Informer

Informer

tanjug/ap

Nole se već danas vraća u "kancelariju", u drugom kolu od 13.30 igra meč protiv najvećeg rivala Rafaela Nadala koga je pobedio u karijeri 30 puta, a ovo će ima biti 60. međusobni okršaj.

- Nismo dugo igrali, godinama, ovde je bio poslednji put 2022. godine. I imali smo neke epske spektakularne mečeve, ništa manje ne očekujem, iako ne igra tenis na svom vrhuncu, ali ne igram ni ja. Mislim da će svima biti drago da izađemo na teren jedan protiv drugog zbog rivalstva, svega što smo uradili - rekao je Novak Đoković pred meč.