30.07.2024.

06:24

Foto: Instagram

Sport

Pešić ostaje bez posla! Jokić je kriv za sve, pogledajte (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije porazom je započela Olimpijske igre. Drim tim je opet ubedljivo slavio sa 110:84, a "orlovi" se spremaju za nastavak takmičenja.

U sredu sledi okršaj sa Portorikom (17.15), a zatim i meč protiv Južnog Sudana (3.svgust, 21.00) i dve pobede bi našoj ekipi zagarantovale kartu za nokaut fazu. Pešić pravi plan i ima pomoć. Na društvenim mrežama se pojavio video snimak dok kuje planove sa Jokićem. Crni Portoriko, neće znati šta ga je snašlo. Prekaljeni stručnjak Pešić i naslednik Nikola Jokić, čija košarkaška inteligencija nema konkurenciju, razradili su poslednje ideje pred utakmicu. Ako Nikola ovako nastavi, mogao bi selektor da ostane bez posla.

Trostrikom MVP-u ovo nije prvi put, poznat je po sjajnom pregledu igre. Često zna tokom mečeva u NBA za vreme auta da preuzme ulogu trenera, a i tokom same utakmice, na parketu. Šeta saigrače po parketu, govori im šta da rade, a rivali kažu da je uvek tri koraka ispred njih, pa čak i njihovih trenera. 

Samo treba podsetiti da je rezultat protiv SAD sa njim na terenu 81:81, a bez njega potop. E, kad bi Nikola bio Supermeni i mogao da igra svaki meč 40 minuta... On je ipak samo čovek od krvi i mesa, nekad mu je potreban predah.