31.07.2024.

05:36

Foto: Tanjug

Sport

Maltretiraju Novaka! Smestili su mu da igra u podne, na 30 stepeni! Evo gde da gledate meč

Prenos meča našeg tenisera možete da gledate na kanalu TV RTS 1, kao i u lajv blogu na našem portalu.

Inače, svi su bilo u šoku, verovatno i Novak kada je video u koliko sati igra. Umesto da kao prvi nosilac, najbolji teniser ikada dobije bolje uslove, on igra u podne kada će verovatno u Parizu biti 30 stepeni. Noletu je ovo treći meč na Olimpijskim igrama posle Metju Ebdena i Rafala Nadala i nijedan nije igrao u večernjoj sesiji, već na startu programa. Takođe, za danas je najavljena moguće kiša u Parizu, pa će u tom slučaju biti krov na "Šatrijeu" i drugačiji uslovi za igru.

Informer

reuters

Navodno je Novak tražio da meč sa Rafom igra u večernjem terminu, što domaćini nisu uslišili, kao ni pre mesec dana kada je tražio da poprave šljaku na Rolan Garosu. Nisu, pa se povredio. Poslali su ga u bolnicu, krivi su što je povredio koleno i morao na operaciju. Sad su nastavili gde su stali. Opet ga sabotiraju, jer ni osminu finala ne igra u večernjem terminu. 

Jasno je svima zašto. Posle njega na "Šatrijeu“ igraju Anđelik Kerber i Ćinven Ženg, a za večernju sesiju ostavljen je dubl meč Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza protiv Ostina Krajčeka i Radživa Rama, od 19.00.