01.08.2024.

13:44

Foto: AP/Photo

Sport

Italijanka posle 46 sekundi predala borbu biološkom muškarcu! Posle meča grcala u suzama!

Italijanka je smogla hrabrosti i odlučila da uđe u ring sa muškarcem, ali je samo jedan udarac bio dovoljan da je natera na predaju i pokaže sav apsurd sramnog pravila Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK).

- Ušla sam u ring da se borim. Nisam želela da se predam, ali udarac me je toliko zaboleo da sam morala da kažem "dosta". Odlazim sa Igara visoko podignuta čela - rekla je u suzama Karini.

Ona je tokom proglašenja pobednika otrgnula svoju iz ruke sudije i iz protesta je napustila ring, bez pozdrava sa Iman.

Kontroverzna Alžirka je još na početku Igara bila u centru pažnje, jer je javnost bila zgrožena odlukom Međunarodnog olimpijskog komitet da joj dopusti boksovanje u ženskoj konkurenciji, iako je DNK testom dokazano da ima XY hromozome, zbog čega je diskvalifikovana i sa Svetskog prvenstva ove godine.

Informer

Proglašenje pobednika

Anđela je potpuno skrhana okončala san na Olimpijskim igrama i to očiglednom nepravdom i propustom organizatora.

Ubrzo je srceparajući snimak njenog plasmana na najveću smotru sportista obišao planetu i svima pokazao koliko joj je stalo što će biti deo karavana u Parizu.

- Ovo je za moga oca! Rekla sam mu da su treninzi teški, da nemam više snage, ali neću odustati . On mi je rekao da je sport kao biciklizam. "Kada je kraj trke, biciklisti krenu još jače do cilja", e tako sam i ja - rekla je Karini kada je izborila vizu za francusku prestonicu.

Nažalost, nije ni sanjala da će joj se u ringu isprečiti muškarac, protiv kojeg nema nikakve šanse.