01.08.2024.

15:18

Foto: AP PHOTO

Sport

Jadno i bedno! Komšije grme! Srbi su nečasno uzeli zlato, a evo kako su prevarili sve!

Nestvarno je koliko neko može da bude jadan, bedan i maliciozan da objavi tekst u kojem se pljuje veličanstven uspeh sportista iz susedne drževe. 

Naime, kao što je poznato, Zorana Aruović i Damir Mikec doneli su u disciplini vazdušni pištolj 10 metara prvu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama, a  ovaj uspeh teško je pao portalu "sport.sport.ba" , čiji autor teksta tvrdi da su naši sportisti to uradili na nedozvoljen način.

Informer

"Nečasne radnje iza leđa: Otkriveno kako su Srbi prevarili sve i uzeli zato u Parizu",   naslov je sramnog teksta, a čovek koji ga je pisao očigledno ne zna da se takmičenje održalo u Šaterou, a ne u Parizu.

No, to nije toliko važno, koliko tvrdnja da je Goran Mikec, Damirov brat, zajedno sa našim timom i sportistima učestvovao u nečasnoj radnji.

"Goran Mikec je pratio meč sa tribina i u ruci držao čegrtaljku koju je koristio da dekoncentriše rivale i da daje signale srpskim takmičarima kada da traže tajm-aut i da prekinu nalet turskih predstavnika. Dok su Zorana i Damir bili fokusirani na takmičenje, Goran i Jelena Arunović bili su zaduženi za taktiku koja možda prelazi okvire sportskog ponašanja", navodi se u tekstu.

Informer

Sramnicima je smetalo nešto što nije ni Turcima, ni publici, niti ikome na kugli zemaljskoj. Ovo je samo još jedan dokaz koliko daleko ljudska zloba i zavist mogu da odu daleko...