• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.07.2024

10:40

Ludilooo! Epsko slavlje Srba, pali na pod i valjali se od sreće (VIDEO)

preintscreen

Olimpijske igre

Ludilooo! Epsko slavlje Srba, pali na pod i valjali se od sreće (VIDEO)

Podeli vest

Zoranu Arunović i Damir Mikec doneli su Srbiji prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i to zlatnu.

Nakon poslednjeg hica i pobede 16:14 protiv Jusufa Dikeca i Seval Ilajda Tarhan iz Turske usledilo je ludo slavlje.

Koliko im znači ova medalja najbolje govori njihova emotivna reakcija posle osvajanja odličja. Pali su na zemlju i zagrlili se i valjali po podu.

Slušaćemo u Parizu Bože pravde.

 

 

 

Damir Mikec i Zorana Arunović su gubili sa 8:2, ali su na kraju slomili otpor Jusufa i Seval i nakon trileta slavili sa 16:14.

Bili su najbolji kada je bilo najpotrebnije.  U pretposlednjoj seriji, Zorana je upucala 10,8 krugova, Mikec 10,5.  U poslednjoj je Zorana pucala samo 9,4 kruga, Dikec je gađao ispod nivoa  9,1,  a Seval 10,2. Ali a onda je Mikec stavio tačku, gađao 10,7 i Srbiji doneo zlato.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija