04.08.2024.

14:53

Foto: Tanjug/AP

Sport

Velika podrška! Novaka bodre srpski košarkaši (FOTO)

Srpski teniser  igra finalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu protiv Španca Karlosa Alkaraza.  Grupna faza košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama je okončana, pa se svetske košarkaške zvezde preselile iz Lila u Pariz. 

To su iskoristili srpski košarkaši. Prvo je Filip Petrušev došao na "Filip Šatrije" da podrži najboljeg tenisera ikada. Malo je zakasnio na meč, pa je morao da sačeka pauzu kako bi došao do svog mesta. Posle njega su došli i saigrači iz nacionalnog tima Dejan Davidovac i Nikola Milutinov.

Tu su i Aleksa Avramović i Vasilije Micić.

Informer

Nole igra za zlato, a izabranici Svetislava Pešića boriće se za plasman u polufinale Olimpijskih igara u utorak, 6. avgusta a meč protiv Australije je na programu od 14.30 časova. Prvi je duel Nemačke i Grčke (11.00), dok posle "orlova" na teren izlazi domaćin Francuska protiv Kanade (18.00). Večernji termin rezevisan je za okršaj Brazila i Sjedinjenih Američkih Država (21.00). Pozanti su i potencijalni  parovi polufinala,  pa je tako odlučeno da pobednik meča Australija - Srbija ide na boljeg iz duela SAD - Brazil.  Polufinalni mečevi su na programu 8. avgusta od 17.30 i 21.00.