05.08.2024.

14:49

Foto: Reuters/Tanjug/AP

Sport

(UŽIVO, OLIMPIJSKE IGRE 10. DAN) Navijamo za Georgija! "Delfini" poraženi, Grbić u polufinalu, Simon bez medalje...

Obavezno budite uz nas, ovo je raspored nadmetanja naših sportista na OI, a evo ko se danas takmiči na prestižnom takmičenju:

Ponedeljak 5. avgust

12.00 Vaterpolisti Srbije poraženi su u poslednjem kolu grupne faze od Mađarske (13:17).
15.00 Georgij Tibilov - rvanje 60kg, kvalikacije / 15:10 osmina finala /16:20 četvrtfinale / 21.10 polufinale
 

14.24 - Svestan je selektor srpskih vaterpolista Uroš Stevanović da njegov tim mora da izvuče pouke nakon poraza od Mađarske.

„Rezultatski nebitan poraz, ali igra može da nas zabrine. Znamo da sa ovakvom odbranom ne možemo da dobijemo nikog na turniru. Sada se sve zaboravlja. Turnir počinje prekosutra“, poručio je Stevanović, a šta je sve rekao pročitajte OVDE.

Informer

14.00 - Srpski teniser Novak Đoković obratio se javno Karlosu Alkarazu, rivalu iz finala Olimpijskih igara i uputio mu pregršt komplimenata.

Informer

13.27 -  Desilo se i to! Završeno je takmičenje na gredi, a fenomenalna Simon Bajls nije među tri najbolje. Zlatna medalja pripala je Italijanki Alis Damato.

13.05 - Novi poraz vaterpolista Srbije, treći na OI u Parizu. Bolja od "delfina" u poslednjem kolu grupe B bila je Mađarska sa 17:13.

11.14 - Odbojkaška reprezentacija Poljske, na čelu sa selektorom Nikolom Grbićem, savladala je sa 3:1 Sloveniju i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara!

Informer

10.41 - Novo zlato za najuspešniju selekciju na Igrama, Kinu!  Tamošnja takmičarka Li Juehong osvojila je najsjajniju medalju na 25 metara brzom paljbom. Druga je bila njena sunarodnica Čo Jongđae, treća njihova koleginica iz nacionalnog tima. Selekcija Kine je prva po broju medalja, pošto ima 20 zlata, 15 srebra i 12 bronzi, a druge su SAD sa 19 zlatnih, 27 srebrnih i 26 bronzanih medalja. 

Informer

10.39 - Rvački tim Srbije ostao je bez jednog od najvećih aduta na Igrama, jer je Stevan Mićić (do 57 kg), svetski prvak u slobodnom stilu, povredio koleno i u poslednjem trenutku morao da odustane od Olimpijskih igara u Parizu.

Informer

10.31 - Srpski vaterpolisti su obezbedili četvrtfinale, ali se ne zna još ko će im biti rival u borbi za polufinale. Više će se znati nakon borbe sa velikim rivalom Mađarskom, a onda navijamo za našeg rvača Georgija Tibilova od 15 časova.

Informer

 

10.30 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer. rs, na kojem možete uživo pratiti dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu.