05.08.2024.

14:05

Foto: Tanjug

Sport

Selektor vaterpolista ohrabruje: Sve zaboravljamo, bićemo bolji!

"Delfinima" je ponovo glave došla jako loša igra u defanzivi i veliki broj primljenih golova.  Selektor Stevanović ocenjuje igru tima kao jako lošu i najavljuje bolje izdanje u četvrtfinalu.

- Rezultatski nebitna utakmica, ali igra koju prikazujemo je za zabrinutost. Sa ovakvom odbranom ne možemo igrati turnir ove jačine. Sada sve zaboravljamo i za nas turnir počinje prekosutra. Očekujte bolje izdanje. Biće bolje, samo ne znamo koliko - rekao je stručnjak iz Beograda.

Informer

"Delfini" moraju još bolje

Iako je Srbija prvu četvrtinu okončala u svoju korist i delovala kao bolji rival u bazenu, selektor Stevanović želi mnogo bolju igru svojih igrača u narednoj fazi.

Potencijalni protivnik "delfinima" u četvrtfinalu biće Italija ili Hrvatska, ali se čekaju rezultati njihovih mečeva.

- Još ne znamo na koga idemo u nokaut fazi, videćemo. Imam želju da još bolje uđemo u meč i da odbrana bude bolja. Za dva dana možemo mnogo toga popraviti. Pokazali smo pravo lice protiv Španije i Francuske posle teškog poraza od Australije. Tome se nadamo i ovoga puta. Nismo počeli meč kako treba. Nismo bili precizni u odbrani. Zbunjeno smo delovali, a i Mađari su loše otvorili utakmicu. Brzo su se vratili, a mi smo pali - objasnio je Stevanović.