06.08.2024.

16:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Kari nam je rekao da igramo kao žene! Pretukli su nas! Petrušev i Gudurić emotivni kao nikad

Petrušev nije hteo da preuzima ni delić zasluga, već je analizirao meč.

- U drugom poluvremenu odlučili smo da se vratimo u utakmicu posle katastrofalnog prvog poluvremena. Bila je ovo timska pobeda, u drugom poluvremenu promenili smo pre svega odbranu, odluka po odluku i vratili smo do kraja zaostatak - rekao je sjajni krilni centar za RTS, a onda u razgovoru sa srpskim izveštačima, među kojima je ispred Informera i novinar Mihailo Gligorić, dodao:

- Prva četvrtina najgora do sada, ali okrenuli smo drugo poluvreme. Rekli smo sami sebi, a i trener nam je rekao, da igramo ko žene i promenili smo sve. Verovali smo i kada smo gubili, nismo paničili.

Marku Guduriću je ova utakmica jedna od najtežih.

- Ova utakmica je jedna od najtežih koju sam igrao u karijeri. Pretukli su nas u prvom poluvremenu,  pogađali šuteve. Mi smo ostali mirni, verovali jedan u drugog, bili agresivniji... Kasnije mirnoća Vase, Joke i Bogdana u napadu je donela taj rezultat. Neverovatno stvarno, baš sam ponosan - rekao je Gudurić.

Misić je samo dodao da su sve rekli i da su srećni što idu dalje, a na konstataciju novinara RTS da sledi duel sa Amerikancima, Gudurić je poručio:

- Nisu još pobedili Brazil!

Taj meč na programu je u 21.00.

Informer